Arkadaşlar bugün görüştüm ajansla hile serbestmiş hesabı olanlar yapabilir. Kadının dediği bana yeterki katıldığın hesabın gerçek olsun gerisi fake olsada farketmezmiş

Zaten onlar bi yere kadar müdahele edebilirmiş katıldığın hesap gerçek olsun sorun yok diyor.
Arkadaşlar bugün görüştüm ajansla hile serbestmiş hesabı olanlar yapabilir. Kadının dediği bana yeterki katıldığın hesabın gerçek olsun gerisi fake olsada farketmezmiş
Zaten onlar bi yere kadar müdahele edebilirmiş katıldığın hesap gerçek olsun sorun yok diyor.
Bende diyorum bu oylar nasıl artıyo böyle

Sağ gösterip sol vurmasın bakalım o ajans
Valla bana kalırsa ajans'ın böyle bişey söylemesi ilginç. Bence bu işten anlamayan bi sekreterle konusmuş AloneBoy. Herkes risk almış görünüyo şuan
hile nasıl yapılıyormuş onu da söyleseler ya, o zaman bana da bilen biri yapsın lütfen, ama sakın puanımı düşürmesin. baris gulten
hile nasıl yapılıyormuş onu da söyleseler ya, o zaman bana da bilen biri yapsın lütfen, ama sakın puanımı düşürmesin. baris gulten 
Yüzlerce fake facebook hesabı alıp kendine oy vereceksin bu kadar basit
Valla bana kalırsa ajans'ın böyle bişey söylemesi ilginç. Bence bu işten anlamayan bi sekreterle konusmuş AloneBoy. Herkes risk almış görünüyo şuan 
Vallaha bana dedikleri birebir bu sürekli kontrol ediyoruz zaten hile yapan yok dedi nasıl yok falan dedim fake hesapla veriyorlar dedim oda bu sefer biz bi yere kadar kontrol edebiliyoruz yeterki katıldığın hesap gerçek olsun dedi IP falan dedim yine aynı şeyleri dedi bizim katılım koşullarımızı okursanız böyle bişey yok dedi resmen hile yapmak serbest dediler bana !! Dahada bişey demiyorum ben bu ajansa ..
Liste ne kadar düzenli ne kadar hilesiz
sahte oy alanlar büyük trajedi yaşamasın yarışma sonunda