Gönderen Konu: *Rengini Göster Destek Bölümümüz*  (Okunma sayısı 44928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: *Rengini Göster Destek Bölümümüz*
« Yanıtla #270 : 16 Temmuz 2010, 13:26:13 »
hayır ben verdirdiğim oyların hepsini biliyorum tek tek sordum kaç kere kaydedildi yazdımı diye vs. bu ajans olmaz ben size söylim kraftıda arayacam söyliyecem !!
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #271 : 16 Temmuz 2010, 13:27:48 »
kimse kimseye sahte oy vermemiştir, millet kendi oylarını bırakıp lonely ilemi uğraşacak bi de ;D

lonely biraz relax.. bak murat bile söledi azıcık ucundan hile yaptığını, bişi yok bunda, sanki forumdakiler sütten çıkma ak kaşık mı herkes aynı sıkma canını ;D

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #272 : 16 Temmuz 2010, 13:30:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kimse kimseye sahte oy vermemiştir, millet kendi oylarını bırakıp lonely ilemi uğraşacak bi de ;D

lonely biraz relax.. bak murat bile söledi azıcık ucundan hile yaptığını, bişi yok bunda, sanki forumdakiler sütten çıkma ak kaşık mı herkes aynı sıkma canını ;D

ben tertemiz oylar ile gidiyordum, son günlerde size uydum attım 3-5 oy kendime  ;D
ama gerçekten sizlere çok kırıldım iphone kazanmamı engellediniz  :D
ilk günler tertemiz hayaller ile gidiyorum a1ONEboy niye yazdın sanki buraya hile serbest diye ya, bak kendinide yaktın  :)

insan der bu yeni kampanyacı bunu uyaralım, bize uymasın  ;D
bi daha size uyun ne olsun  :P

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #273 : 16 Temmuz 2010, 13:31:38 »

ben sen değilim gönülyeşil senin gibi sahte oy verip silinip ilk 5 ten sonra buraya gelip yüzsüz yüzsüz konuşmam tamammı ben hile yapmadım diyosam yapmadım kazanmakta hakkımdı arayacam söyliyecemde bu ajansın bişey bildiği yok ben hile var dediğimde hile yok biz sürekli takipteyiz diyolardı ben buraya yazınca millet sazan gibi atladı ajansı tekrar aradım bakın gördünüzmü diye sazanlar çıkıpta konuşmasın burda belki hakedenler aldı ama hakedenlerin içinde bende vardım !!

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #274 : 16 Temmuz 2010, 13:31:53 »
Ajans iyi tongaya getirdi milleti ya. Ben hala ona şaşıyorum ;D Ne biçim ajansmış böyle :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #275 : 16 Temmuz 2010, 13:34:01 »
Ajans iyi tongaya getirdi milleti ya. Ben hala ona şaşıyorum ;D Ne biçim ajansmış böyle :D
ajans son hamle olmasa bişey yapcağı yoktuda alpiye ve bana nğiye verilmedi ya çıldırcam şimdi !

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #276 : 16 Temmuz 2010, 13:34:29 »
lonely yüzsüz dediğinin bir sözlük anlamına git bak şekerim istersen ;D benim saklayacak bişeyim yok ki güldürme insanı ;D sen şimdi ona buna özel mesaj yazıp beddua edip hakaret ettiğin insanlardan bir özür dile istersen sana bir abla tavsiyesi ;D

bak 2-3 aya kadar sıkı kampanyacı olacaksın eminim ben öyle görüyorum ;D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #277 : 16 Temmuz 2010, 13:36:16 »
lonely yüzsüz dediğinin bir sözlük anlamına git bak şekerim istersen ;D benim saklayacak bişeyim yok ki güldürme insanı ;D sen şimdi ona buna özel mesaj yazıp beddua edip hakaret ettiğin insanlardan bir özür dile istersen sana bir abla tavsiyesi ;D

bak 2-3 aya kadar sıkı kampanyacı olacaksın eminim ben öyle görüyorum ;D
kim söyle bakayım onlar hepsinin silindiğinide söyle istersen !! ayrıca benim üyelik tarihime ve forumda açtığım konulara mesajlarıma bak istersen kim daha yeni kampanyacı senin gibi sahte oy toplayıp yüzsüzlük yapmam ben adam gibi oyumu toplar yarışırım ama senin gibi sazanlar yüzünden yine kazanamayan ben olurum !!

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #278 : 16 Temmuz 2010, 13:37:20 »
hee alpide aynı şeyi yaptı tabi ona buna mesaj yazıp hakaret etmekle iş götürülmez, bir de ben yapmam öğretmenim demezler mi? öğretmenlik kutsal bir meslek diye her açığa öğretmenliği yama yapmak ta ayrı bir trend oldu ;D

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #279 : 16 Temmuz 2010, 13:37:42 »
loneyl uyan artık ablam ya ;D sen hala nerdesin ;D

ayrıca yazdıklarımızın ayarına biraz dikkat edelim, uyduruk forumlardan değil burası, herkes sinirlenip vara yoka yazsaydı dingonun ahırına dönerdi burası.. sinirli olabilirsin zoruna da gitmiş olabilir ama ayarını kaçırma ablacım..
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2010, 13:43:20 Gönderen: gonulyesil »