0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzellik perisi twitter da yeni oyun başlatıyormuş ama ben konu açmayı bilmiyorum beyazgülüm yardım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.tesekkur ederim darısı kazanmayanaların basına ama bnm tavsıyem sallama numaralarla yapın sonrada arkların verdıgı noyu arayın anlatın durumu bu nolardan kazandım hepsını aramanıza gerek yok bu adrese bu renkler gelsın dıyın. alın hepsini. bnm öle oldu sımdı ıkısı sallama no bırı kendı nu.ram 3 tane kazandım kahve köpüğü bal köpüğü ve fındık kabugu ıstedım zaten ucu arasında kalmıstım ucude bnm oldu olur dedilermi hemen hımmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.tesekkur ederim darısı kazanmayanaların basına ama bnm tavsıyem sallama numaralarla yapın sonrada arkların verdıgı noyu arayın anlatın durumu bu nolardan kazandım hepsını aramanıza gerek yok bu adrese bu renkler gelsın dıyın. alın hepsini. bnm öle oldu sımdı ıkısı sallama no bırı kendı nu.ram 3 tane kazandım kahve köpüğü bal köpüğü ve fındık kabugu ıstedım zaten ucu arasında kalmıstım ucude bnm oldu
güzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.tesekkur ederim darısı kazanmayanaların basına ama bnm tavsıyem sallama numaralarla yapın sonrada arkların verdıgı noyu arayın anlatın durumu bu nolardan kazandım hepsını aramanıza gerek yok bu adrese bu renkler gelsın dıyın. alın hepsini. bnm öle oldu sımdı ıkısı sallama no bırı kendı nu.ram 3 tane kazandım kahve köpüğü bal köpüğü ve fındık kabugu ıstedım zaten ucu arasında kalmıstım ucude bnm oldu olur dedilermi hemen hımmmewt zaten kadın saydı su numaraları gırmıssınız sunlara kazanmıssınız sıze uc adet gondercem diye bnde renklerı ve adresı söyledım ıyı gunler dedım bıttı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.tesekkur ederim darısı kazanmayanaların basına ama bnm tavsıyem sallama numaralarla yapın sonrada arkların verdıgı noyu arayın anlatın durumu bu nolardan kazandım hepsını aramanıza gerek yok bu adrese bu renkler gelsın dıyın. alın hepsini. bnm öle oldu sımdı ıkısı sallama no bırı kendı nu.ram 3 tane kazandım kahve köpüğü bal köpüğü ve fındık kabugu ıstedım zaten ucu arasında kalmıstım ucude bnm oldu olur dedilermi hemen hımmmewt zaten kadın saydı su numaraları gırmıssınız sunlara kazanmıssınız sıze uc adet gondercem diye bnde renklerı ve adresı söyledım ıyı gunler dedım bıttısaol canım bende aradım şimdi banada 2 tanesini gönderecek sayende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kızmayın ama size bir faydası olmayacaksa numara uydurmayın hak yemek değil mi bu? hı eğer 5-6 hat varsa tabi alın hepsine ama numara uydurmak gereksiz değil mi?annemin iş yerindeki numaralarn sonu hep 15 16 gibi gidio genelde arkadaşları oldugundan onlara kazanıyorum yani
arkadaşlar kızmayın ama size bir faydası olmayacaksa numara uydurmayın hak yemek değil mi bu? hı eğer 5-6 hat varsa tabi alın hepsine ama numara uydurmak gereksiz değil mi?