Gönderen Konu: Palette saç rengi yeni kampanya  (Okunma sayısı 106137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adaekin

• Usta Kampanyacı
  • CANIM OĞLUM,SEN BENİM HERŞEYİMSİN:))
Ynt: Palette saç rengi yeni kampanya
« Yanıtla #640 : 21 Mayıs 2010, 08:19:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Numaralari arka arkaya grmedik bende kuzenimde birer dk arayla girdik ve sonuc benim 6 onun 4 boya .3 boyam geldi daha .Rofle seti guzel ama galiba yapcm
röfle seti de mi isteyebiliyorduk,tüh  :-\
**ADA**
Satır sonuna sığmayan bir sözcük gibi anladığım yerden bölünüyorum kendime. Ötesi yok; bir kısa çizgi, bir kesik cümleyim...

Çevrimdışı tozpembe79

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #641 : 21 Mayıs 2010, 08:45:34 »
2 numaradan gönderdim ikisinde de tebrikler doğru cevap ama ilk 100 e giremediniz diye mesaj geldi

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #642 : 21 Mayıs 2010, 10:05:48 »
bende arkadasların verdıgı numarayı aradım sabah 8 bucukta 9 da arayın dedıler 9:05 de aradım o ısle ılgılenen arkadas ondan sonra gelıyo 10 dan sonra aarayın dedıler. bende calısıyorum arayamam ıse gıtmem lazım dedım sımdı numaramaı versem olmazmı dedım kız kem kum ettı ama verdım yıne de nomu ılgılenen kısıyede vercegını hıc sanmıyorum. zaten yazmadı gıbı geldı bana. aksamda 5 den sonra cıktıgım ıcın arayamıyorum benım ıcın arayabılecek bırı varmı? bılgılerımı verıyım eger bırı arayabılcekse.
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı gamzeakyüksek

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #643 : 21 Mayıs 2010, 10:44:43 »
ben arayabilirim istersen arkadaşım ben evdeyim istersen bilgilerini ö.m gönder yardımcı olurum.

Çevrimdışı gamzeakyüksek

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #644 : 21 Mayıs 2010, 10:58:30 »
canım ad soyad yok

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #645 : 21 Mayıs 2010, 11:01:13 »
canım ad soyad yok

canım cok saol ama aramana gerek kalmadı sımdı aradılar cok sevındım yha salla ma nolarlada ıkı tane daha kazanmıstım bugun sabah onlar ıcınde hepsı beraber 3 adet boya gönderceklermıs
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı gamzeakyüksek

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #646 : 21 Mayıs 2010, 11:10:12 »
güzel günlerde kullanmam dileğiyle canım iyi günler.

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #647 : 21 Mayıs 2010, 11:13:11 »

tesekkur ederim darısı kazanmayanaların basına ama bnm tavsıyem sallama numaralarla yapın sonrada arkların verdıgı noyu arayın anlatın durumu bu nolardan kazandım hepsını aramanıza gerek yok bu adrese bu renkler gelsın dıyın. alın hepsini. bnm öle oldu sımdı ıkısı sallama no bırı kendı nu.ram 3 tane kazandım kahve köpüğü bal köpüğü ve fındık kabugu ıstedım zaten ucu arasında kalmıstım ucude bnm oldu ;D

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #648 : 21 Mayıs 2010, 11:29:53 »
güzellik perisi twitter da yeni oyun başlatıyormuş ama ben konu açmayı bilmiyorum beyazgülüm yardım

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #649 : 21 Mayıs 2010, 11:30:35 »

tesekkur ederim darısı kazanmayanaların basına ama bnm tavsıyem sallama numaralarla yapın sonrada arkların verdıgı noyu arayın anlatın durumu bu nolardan kazandım hepsını aramanıza gerek yok bu adrese bu renkler gelsın dıyın. alın hepsini. bnm öle oldu sımdı ıkısı sallama no bırı kendı nu.ram 3 tane kazandım kahve köpüğü bal köpüğü ve fındık kabugu ıstedım zaten ucu arasında kalmıstım ucude bnm oldu ;D

olur dedilermi hemen hımmm
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..