0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız değilsin merak etme bende kazanamadım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherhalde bir ben kazanamadım bu kampanyadan...yalnız olmadığını bilmek güzel...gece 12den sonra katılın arkadaşlar ben 12 buçuk gibi katılmıştım ve genelde 3-4 numara girdikten sonra kesin kazanıyorsunuz.Bulun birilerinin numarasını akraba arkadaş falan arayıp söylersiniz ben öyle yaptım geçen gece üst üste 5 tane birden kazandım ama 3-4 numara arasında bir kazanıyorsunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız değilsin merak etme bende kazanamadım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherhalde bir ben kazanamadım bu kampanyadan...yalnız olmadığını bilmek güzel...
yalnız değilsin merak etme bende kazanamadım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherhalde bir ben kazanamadım bu kampanyadan...
herhalde bir ben kazanamadım bu kampanyadan...
sms gönderince hemen mi geri mesaj geliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız değilsin merak etme bende kazanamadım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherhalde bir ben kazanamadım bu kampanyadan...yalnız olmadığını bilmek güzel...gece 12den sonra katılın arkadaşlar ben 12 buçuk gibi katılmıştım ve genelde 3-4 numara girdikten sonra kesin kazanıyorsunuz.Bulun birilerinin numarasını akraba arkadaş falan arayıp söylersiniz ben öyle yaptım geçen gece üst üste 5 tane birden kazandım ama 3-4 numara arasında bir kazanıyorsunuz demin bir sürü denedim olmadı...numara kalmadı...
Kazandığım ilk ürün )Geldi boyam.
benimde kazandığım boya geldi buradan birinin tavsiyesiyle kim olduğunu hatırlamıyorum altın karamel istemiştim güzel bir renge benziyor inşallah yakışır:))