0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar; ben kazandım ancak arkadaşımın hattı kapanmış..hattı kapalı tel numarasından kazanmışım. böyle durumda ne yapmam gerekiyor. AHkkım yandımı:( yoksa 212 li bi numarayı arayp söylesem bi işe yarar mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar; ben kazandım ancak arkadaşımın hattı kapanmış..hattı kapalı tel numarasından kazanmışım. böyle durumda ne yapmam gerekiyor. AHkkım yandımı:( yoksa 212 li bi numarayı arayp söylesem bi işe yarar mı?aynısı benimde başıma geldi onun için gönderim yapamayız dediler
HATTAI KAPANDI DEMEDİM ZATEN. AMA ARKADAŞIMIN NOSUNU YAZDIM KAZANDIM. MEĞERSEM ARKADAŞIM O HATTINI KAPATMIŞ KULLANMIYOMUŞ GİTTİ GÜL GİBİM BOYAM
Benim her denememde olmasada iki kişiden birinde çıkıyor ama katılmıyorum çıkmayanların şansını azaltmak istemem. Ablalarıma ve kendime ikişer tane kazandım neyime yetmiyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim her denememde olmasada iki kişiden birinde çıkıyor ama katılmıyorum çıkmayanların şansını azaltmak istemem. Ablalarıma ve kendime ikişer tane kazandım neyime yetmiyor.. merhaba ben nerdeyse 10-15 defa denedim ama çıkmıyor :S acaba bunun saatle bi ilgisi mi var yani hangi zamanlarda gönderiyorsun.yardım edersen sevinirim.