0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün ya ben şanslıyım yada firma bonkör kendime,eşimin numarası ile yine kendime ablama görümceme diğer görümceme anneme komşuma ve yine ikinci kez görümceme kazandım. yeter artık katılmayacağım yoksa hepsini bana verecek. güle güle kullanın ii yapmıssınn herkese kazan mutlu olurlar
bugün ya ben şanslıyım yada firma bonkör kendime,eşimin numarası ile yine kendime ablama görümceme diğer görümceme anneme komşuma ve yine ikinci kez görümceme kazandım. yeter artık katılmayacağım yoksa hepsini bana verecek.
47 adet telefon ile katıldım . Hepsi boş çıktı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin47 adet telefon ile katıldım . Hepsi boş çıktı.Çok şanssızsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin47 adet telefon ile katıldım . Hepsi boş çıktı.Çok şanssızsın yanlış saatlerde istediği kadar denesin..boş çıkar kanka ve buna şansızlık dememek gerekir..biliyorsun ..
Biliyorum kanka düşünmeden plan yapmadan hareket edilirse ele geçen koca bir Sıfırdır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin47 adet telefon ile katıldım . Hepsi boş çıktı.Çok şanssızsın yanlış saatlerde istediği kadar denesin..boş çıkar kanka ve buna şansızlık dememek gerekir..biliyorsun ..nerden bilsin yanlış oldugunu belki bilmio hemen yargıladınız kankalar