0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nolur nolmaz diye girdim Kampanya bitmemiş devam ediyomuş ama ben çokkk şansızım yaa sülalemin numarasını girdim çıkmadı ne zaman kafadan sallasam ona çıkıyo ufffff elde var sıfır hala ya bunlar günde 100 kişiye veriosa herkesi teker teker nası arıcak ki acaba yanlışlıkla benimkini aramadan yollarlar mı ki adres falan var nasılsa:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar bende kazandım arayınca hangı rengı söyleem karar veremedım beyaz tenlıyım sızce bana kahve köpüğümü ıyı olur altın karamelmi , fındık kabugumu yoksa kumralmı?ben küllü kumralı begeniyorumm
arkadaslar bende kazandım arayınca hangı rengı söyleem karar veremedım beyaz tenlıyım sızce bana kahve köpüğümü ıyı olur altın karamelmi , fındık kabugumu yoksa kumralmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar bende kazandım arayınca hangı rengı söyleem karar veremedım beyaz tenlıyım sızce bana kahve köpüğümü ıyı olur altın karamelmi , fındık kabugumu yoksa kumralmı? kahve köpüğü çok hoş cidden öneririm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar bende kazandım arayınca hangı rengı söyleem karar veremedım beyaz tenlıyım sızce bana kahve köpüğümü ıyı olur altın karamelmi , fındık kabugumu yoksa kumralmı?altın karamel süper renk eger beyaz tenliysen, sibel can'ın eski rengi
Sabahtan beri seçiminiz gönderiliyor lütfen bekleyin diyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSabahtan beri seçiminiz gönderiliyor lütfen bekleyin diyor... aynı şekilde bende de seçiminiz gönderiliyor lütfen bekleyin diyor..
arkadaşlar benı aradılar schwarzkopr dan aradılar hedıye kazandınız dedıler adres bilgilerimi istediler birde hangi renk saç boyası istedigimi sordular