Gönderen Konu: tavsiye evi loreal anket  (Okunma sayısı 9586 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Ynt: tavsiye evi loreal anket
« Yanıtla #40 : 03 Ekim 2014, 15:39:04 »
bana rossmanda anlatılana göre 1.aşama tüp nemlendirici olan oymuş
ikinci aşamada kavanozdaki krem

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sevda hanım birinci aşama kavonozdaki krem ikinci aşama tüpteki değil mi?
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı BÜNYANLI

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #41 : 08 Ekim 2014, 22:26:08 »
Bizede bugün geldi haber veren arkadaşa teşekkürler.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #42 : 08 Ekim 2014, 22:40:09 »
yas mevzusuna takılmayın reklamlarında alt yazıda 30 ve 55 yasmı ne yazıyor alt yazıda 1 hafta duzenlı kullanılmıs vs dıyo  ;)

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 08 Ekim 2014, 23:18:31 »
bana hala gelmedi ya 30 eylülde çıkmış olarak görünüyor profilimde

Çevrimdışı FATRUM

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #44 : 08 Ekim 2014, 23:59:10 »
aynen bana da gelmedi çıkmış görünüyor

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 09 Ekim 2014, 11:09:16 »
sevgili arkadaşlar hadi bir iyilik daha yapim kullanmadığım ve bu gidişle kullanamıyacağım kremle ilgili kullanım şeklini açıkliyim size

krem iki aşamadan oluşuyor
1.aşama nemlendirme ve cildinizi hazırlama
nemlendirme aşaması için tüpteki kremi avucunuza az miktar sıkın ve minik parmak dokunuşlarıyla kremi ısıtın bundaki amaç krem ısınsınki cilt ısınızla birlikte cildinizeyedirmeniz kolay olsun.daha sonra kremi masaj hareketleriyle yüzünüze yedirin.aşağıda en son olarak göz çevresindeki kullanım şekli hakkında bilgi vericem
birinci aşamanızı tamamladıktan sonra bikaç dakika bekleyin cilt kremi emsin
2.aşama kavanozdaki kremi gene avucunuza alın ve ilk aşamada yaptığınız gibi ısıtın kremi.daha sonra aşağıdan yularıya doğru kremi cildinize SÜRÜN masaj diil SÜRÜN SADECE.işlem bu kadar

şimdi gelelim kremin işleyişine
ilk krem nemlendirme yapıcak cildinize yani tüpte olan ikinci kremse gözeneklerinizi doldurucak cildi sıkılaştırıcak.sürme esnasında karıncalanma görülebilir korkmayın bu cildinizin gerildiği anlamına geliyor.krem 40-50 yaş arasını kim nerde yazmışsa internette yalan külliyen.Cilt 30 yaşından sonra sarkmaya başlar bu kremin işlevide ciltteki sarmayı toparlaması cilt üzerindeki ince çizgilerin botox etkisi gibi ama geçici olarak dolması üzerine uygulayacağınız makyajın daha uzun süre dayanması çizgilenme derdinizin ortadan kalkması şeklinde düşünebilirsiniz.
şimdi gelelim göz çevresinde minik kaz ayağı kırışıklığınız var nasıl kullanıcaksınız.
ilk aşamada nemlendirdiniz cildinizi.göz altılarınızı ve çevresine kendi göz kreminizi uygulayın.daha sonra kavanızdaki kremi deneysel olarak göz çevrenize kaz ayağı bölgesine uygulayın ama deneysel diyorum çünkü bazı bayanların göz çevresi çok hassastır bu yüzden küçük bir yerinde deneyin göz çevrenizin bakın bakalım kızarma yanma kabarma vs yapıcakmı.eğer yapmazsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz göz çevrenizdede.
kremleri sürmeniz bitti ortalama 5 dakika bekleyin makyaj yapmak için ki cildiniz kremi emmiş hapsetmiş olsun daha iyi sonuç alabilmeniz için.
ben rossmann daki uzmandan öğrenebildiklerim bunlardı.
deneme imkanımda olsaydı eğer deneyipte yorumlayacaktım ancak maalesef bu imkanım henüz olamadı
şimdi ben kafamı soldaki duvara vurmaya gidicem :)
Detaylı bir şekilde anlattığınız çok iyi oldu ben kavanozda olanı nemlendirici sanıyordum

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 09 Ekim 2014, 12:06:07 »
banada mail gelmemiş
:) Şans

Çevrimdışı FATRUM

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #47 : 10 Ekim 2014, 14:41:01 »
kargosu ulaşmayan arkadaşlar sürat kargo adresi bulamadığında ya da evde yoksanız sizi aramıyor bilginiz olsun başıma geldi tavsiye evinden dün aradılar kargo size ulaşamamış sizi aradılarmı diye

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 10 Ekim 2014, 14:56:33 »
arkadaşlar,
kremle ilgili kullanıp yazmak istedim sizede benle aynı şeyleri yaşayanlar oldumu?
kremin ikisini birlikte kullandım 1 saat sonra yüzümde kabarıklık oluştu artı bu kremi ben kendi şahsi görüşüm temizlemeden asla yatmayın.gözenekleri evet kapatıyor ama kapalı gözenekler sivilce oluşumuna davetiye çıkartır.
kremi nemlendiricimin üzerine sürekli sürdüm şimdi tek olarak kullanıyorum sadece tüpteki kremi veya kavanozdaki kremi cildimde herhangi bir kabarma vs yapmadı
gözenekleri kapatması ciltte görünüm düzeltmesi tek olarak kulandığımda tüptekini veya kavanozdakini sanki daha güzel.

evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı savci70

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #49 : 10 Ekim 2014, 18:01:23 »
sevgili arkadaşlar hadi bir iyilik daha yapim kullanmadığım ve bu gidişle kullanamıyacağım kremle ilgili kullanım şeklini açıkliyim size

krem iki aşamadan oluşuyor
1.aşama nemlendirme ve cildinizi hazırlama
nemlendirme aşaması için tüpteki kremi avucunuza az miktar sıkın ve minik parmak dokunuşlarıyla kremi ısıtın bundaki amaç krem ısınsınki cilt ısınızla birlikte cildinizeyedirmeniz kolay olsun.daha sonra kremi masaj hareketleriyle yüzünüze yedirin.aşağıda en son olarak göz çevresindeki kullanım şekli hakkında bilgi vericem
birinci aşamanızı tamamladıktan sonra bikaç dakika bekleyin cilt kremi emsin
2.aşama kavanozdaki kremi gene avucunuza alın ve ilk aşamada yaptığınız gibi ısıtın kremi.daha sonra aşağıdan yularıya doğru kremi cildinize SÜRÜN masaj diil SÜRÜN SADECE.işlem bu kadar

şimdi gelelim kremin işleyişine
ilk krem nemlendirme yapıcak cildinize yani tüpte olan ikinci kremse gözeneklerinizi doldurucak cildi sıkılaştırıcak.sürme esnasında karıncalanma görülebilir korkmayın bu cildinizin gerildiği anlamına geliyor.krem 40-50 yaş arasını kim nerde yazmışsa internette yalan külliyen.Cilt 30 yaşından sonra sarkmaya başlar bu kremin işlevide ciltteki sarmayı toparlaması cilt üzerindeki ince çizgilerin botox etkisi gibi ama geçici olarak dolması üzerine uygulayacağınız makyajın daha uzun süre dayanması çizgilenme derdinizin ortadan kalkması şeklinde düşünebilirsiniz.
şimdi gelelim göz çevresinde minik kaz ayağı kırışıklığınız var nasıl kullanıcaksınız.
ilk aşamada nemlendirdiniz cildinizi.göz altılarınızı ve çevresine kendi göz kreminizi uygulayın.daha sonra kavanızdaki kremi deneysel olarak göz çevrenize kaz ayağı bölgesine uygulayın ama deneysel diyorum çünkü bazı bayanların göz çevresi çok hassastır bu yüzden küçük bir yerinde deneyin göz çevrenizin bakın bakalım kızarma yanma kabarma vs yapıcakmı.eğer yapmazsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz göz çevrenizdede.
kremleri sürmeniz bitti ortalama 5 dakika bekleyin makyaj yapmak için ki cildiniz kremi emmiş hapsetmiş olsun daha iyi sonuç alabilmeniz için.
ben rossmann daki uzmandan öğrenebildiklerim bunlardı.
deneme imkanımda olsaydı eğer deneyipte yorumlayacaktım ancak maalesef bu imkanım henüz olamadı
şimdi ben kafamı soldaki duvara vurmaya gidicem :)
Detaylı bir şekilde anlattığınız çok iyi oldu ben kavanozda olanı nemlendirici sanıyordum

Ama sitelerindeki videoda  tam tersini anlatıyor.Kavanozdaki nemlendirici tüpteki kapatıcı diyor.Önce kavanozdakini sonrada tüptekini kullandırıyor.