Gönderen Konu: tavsiye evi loreal anket  (Okunma sayısı 9282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Ynt: tavsiye evi loreal anket
« Yanıtla #50 : 10 Ekim 2014, 18:29:14 »
bana rossmandaki uzmanın anlatması birebir bu şekildeydi
ancak şu var ben iki türlüde denedim kavanozdakini alta daha sonra tüpte olan üste ve ertesi günde tam tersi şekilde
anladığım kadarıyla ama cilde fazla geliyor iki kremin aynı anda kullanılması veya benim cildim çok hassas ondanda olabilir
tek başına tüpteki veya kavanozdakini (altına kendi nemlendiricimi sürmeyi ihmal etmiyorum) kullandığımda hiçbir cilt reaksiyonuyla karşılaşmadım artı makyajımdada bir pütürlenme vs görmedim
ama iki kremi birlikte kullandığımda kesinlikle 1 saat geçmeden cildim kabardı
benim gibi hassas cildi olanlar tek krem kullanarak sorundan kurtulabilir kesinlikle (tüpte olan veya kavanozda olan)
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #51 : 10 Ekim 2014, 18:50:53 »
ben bu iki kremden de bi sonuç alamadım. anında kırışıklık yok etsin diye kavanozdan sürdüm. hiç bi şey değişmedi. sadece çok güzel kokuyordu. bu kokunun mutluluğuyla demek ki bende kırşıklık yokmuş sonucuna vardım.  ;)
Tüpteki kapatıcıymış onuda denedim. bunda kokuda yoktu. hiçbi değişiklik olmayınca ben güzel, kırışıksız ve pürüzsüzüm ki kremler düzeltecek bişi bulamıyor sonucuna varıp yine mutlu oldum. ;)
 Ve fakat bu kadar mutluluk yetti. Doğru düzgün nasıl kullanabiliriz bi çözebilseydik :)
@sheymcan

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 10 Ekim 2014, 19:19:07 »
Krem madah bir şey değil.Bende bugün Boynerde ilgiliye sordum.Tek tek kullanın.İkiside aynı şey dedi.Sadece kavonozdaki 40-50 yazıyor.Diğer tüptekini her yaş kullanabilirmiş.Ama bende Sevda hanım gibi nemlendiriciyle kullanıyorum.Yaptığım makjaj daha hoş görünüyor.Makyajın altına baz oluyor.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 10 Ekim 2014, 20:15:52 »
gelen kuponu  kullanan varmı  acaba kac tl ye düşüyor ürün... kullanınca kuponu
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.