arkadaşlar
tavsiye evinden cilt bakımı anketi geldi maillerinizi kontrol edin
uygun bulunması halinde size deneme kiti göndericeklermiş loreal yeni çıkarttığı ürünüyle ilgili
parti parti mailler yollanılıyormuş önümüzdeki haftada devam edicekmiş gönderilmesine anket maillerinin
ankete verilen cevaplar neticesinde gönderim yapılıcakmış
ben nivea kullanıyorum yalan söylemek istemedim şu anda ancak memnun değilim kullandığınız marka nedir sorusuna bakalım bana bu yüzden kit gönderilicekmi
tabsiye kanalından L'oreal Revitalift Magic Blur için denemek istermisiniz maili geldi arkadaşlar
onay vermeyi unutmayın gelenler
Sevgili Tavsiye Meleği,
Tavsiye Kanalı'nda hepimizi mutlu edecek bir kampanya!
Biz Meleklerin en sevdiği şey hayatın koşuşturmasında minik kaçamaklar ile kendimize vakit ayırmaktır. İşte bu minik kaçamakların en güzeli olan bakım zamanını daha da güzel yapacak bir kampanya ile karşındayız
L'oreal Paris'in yeni ürünü olan L'oreal Revitalift Magic Blur tam da sana göre. Cildini anında pürüzsüzleştirecek kırışıklıklarını, gözeneklerini ve ince çizgilerini anında kapatarak güzelliğine güzellik katmış olacaksın.
Bizimle bu mükemmel ürünü denemeye ne dersin?
Pürüzsüzleştirici etkiyi anında kendi gözlerinle gör ve bu farkı hisset.
Unutma kusursuz bir güzelliğe sahip olmak senin elinde.
Önemli Not: Ricamız, kampanyaya katılırken adresini tam ve doğru olarak girdiğinden emin ol aksi taktirde Tavsiye Paket'in sana ulaşmayacaktır.Paketler 2 hafta içerisinde elinize ulaşacaktır.
Tavsiyekanali.com'daki profil sayfandan sosyal bağlantılarını eklemeyi unutma.
Her Melek pürüzsüz bir cilde sahip olmalı sen de onlardan
biri ol! bana gelmiş
banada gelmiş.Üye girişi yapamıyorum
bana da mail var, ama siteye giriş yapamıyorum ki emailim şifremde dogru olduğu halde
bana da mail var, ama siteye giriş yapamıyorum ki emailim şifremde dogru olduğu halde 
bende maille girmeye çalışıyordum meğer kullanıcı adıyla giriliyormuş
bende maille girmeye çalışıyordum meğer kullanıcı adıyla giriliyormuş 
Kullanıcı adıylada girsen kampanyaya katılamıyorsun mail gelgiği halde