sevgili arkadaşlar hadi bir iyilik daha yapim kullanmadığım ve bu gidişle kullanamıyacağım kremle ilgili kullanım şeklini açıkliyim size
krem iki aşamadan oluşuyor
1.aşama nemlendirme ve cildinizi hazırlama
nemlendirme aşaması için tüpteki kremi avucunuza az miktar sıkın ve minik parmak dokunuşlarıyla kremi ısıtın bundaki amaç krem ısınsınki cilt ısınızla birlikte cildinizeyedirmeniz kolay olsun.daha sonra kremi masaj hareketleriyle yüzünüze yedirin.aşağıda en son olarak göz çevresindeki kullanım şekli hakkında bilgi vericem
birinci aşamanızı tamamladıktan sonra bikaç dakika bekleyin cilt kremi emsin
2.aşama kavanozdaki kremi gene avucunuza alın ve ilk aşamada yaptığınız gibi ısıtın kremi.daha sonra aşağıdan yularıya doğru kremi cildinize SÜRÜN masaj diil SÜRÜN SADECE.işlem bu kadar
şimdi gelelim kremin işleyişine
ilk krem nemlendirme yapıcak cildinize yani tüpte olan ikinci kremse gözeneklerinizi doldurucak cildi sıkılaştırıcak.sürme esnasında karıncalanma görülebilir korkmayın bu cildinizin gerildiği anlamına geliyor.krem 40-50 yaş arasını kim nerde yazmışsa internette yalan külliyen.Cilt 30 yaşından sonra sarkmaya başlar bu kremin işlevide ciltteki sarmayı toparlaması cilt üzerindeki ince çizgilerin botox etkisi gibi ama geçici olarak dolması üzerine uygulayacağınız makyajın daha uzun süre dayanması çizgilenme derdinizin ortadan kalkması şeklinde düşünebilirsiniz.
şimdi gelelim göz çevresinde minik kaz ayağı kırışıklığınız var nasıl kullanıcaksınız.
ilk aşamada nemlendirdiniz cildinizi.göz altılarınızı ve çevresine kendi göz kreminizi uygulayın.daha sonra kavanızdaki kremi deneysel olarak göz çevrenize kaz ayağı bölgesine uygulayın ama deneysel diyorum çünkü bazı bayanların göz çevresi çok hassastır bu yüzden küçük bir yerinde deneyin göz çevrenizin bakın bakalım kızarma yanma kabarma vs yapıcakmı.eğer yapmazsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz göz çevrenizdede.
kremleri sürmeniz bitti ortalama 5 dakika bekleyin makyaj yapmak için ki cildiniz kremi emmiş hapsetmiş olsun daha iyi sonuç alabilmeniz için.
ben rossmann daki uzmandan öğrenebildiklerim bunlardı.
deneme imkanımda olsaydı eğer deneyipte yorumlayacaktım ancak maalesef bu imkanım henüz olamadı
şimdi ben kafamı soldaki duvara vurmaya gidicem