Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anaksim

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #850 : 13 Aralık 2009, 23:21:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
20 binle kapanır mı bu oyun yaa? Yine silinenler olacak arada kaynayanlar neyse oynamaya devam

O TEKKURŞUNu bi çift kurşunla indirmek lazım dikkat çekiyor sırf onun için oynarım haa

Anaksim var bi de bunun 1 2si de vardı arada bi dilim sürşüyor :) bu ismi söylerken :) :) :) ..

Birileri de saadet zinciri mi kurmaya çalışıyor anlayamadım .. ödül sayısı çok tabii sizi gidi sizi .. danettelere bol bol yatırım yapmalı

Bak yazarken aklıma geldi arkadaşlar danette iyi kazandı

Neyse hadi hayırlısı az bi şey kaldı

Arkada$ım Geçen Dönemde Alnımızn Teriyle Kazandık Bu Dönemde Öle Olcak in$. Ne hiLesi ? ? ?

Ruhmorgu Sanada Çokk kıL olom oyunda seN attımı Ben kbL Edom Ben Attımı Sen Niye Etmon ÇakaL ¿ ¿ ¿

Bu Arada Mestecik Aramızda Mı ?
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2009, 23:24:54 Gönderen: Anaksim »

ehre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #851 : 14 Aralık 2009, 00:10:44 »
edit

terli terli su içme :) mu haa ha
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2009, 01:51:52 Gönderen: ehre »

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #852 : 14 Aralık 2009, 01:51:09 »
Arkada$ım Geçen Dönemde Alnımızn Teriyle Kazandık Bu Dönemde Öle Olcak in$. Ne hiLesi ? ? ?

Ruhmorgu Sanada Çokk kıL olom oyunda seN attımı Ben kbL Edom Ben Attımı Sen Niye Etmon ÇakaL ¿ ¿ ¿

Bu Arada Mestecik Aramızda Mı ?
Aslında hiç cevap atmamam gerekirdi fakat dayanamadım. Öncelikle söylediklerini anlamak için farklı bir dil öğrenmem gerekebilir, türkçeyi azıcık düzgün kullanan bir millet olsaydık daha iyi yerlerde olurduk. Her neyse konu türkçe değil, konu benim kullanıcı adımı ağzına alıp da kötü bir üslup sergilemen. Kusura bakma arkadaşım ama bu üslupla şimdiki yazacağım şeye cevap atacaksan; ya hiç atma ya da benden daha cevap bekleme.

Seninle daha önce oyun oynadım mı hatırlamıyorum. Ben, benden puan olarak daha yüksek oyuncuların tekliflerini kabul edip oynuyorum. Azçok belli bir puan elde ettik, amacımıza ulaşabileceğimiz bir puan olamasa da (illegal yollardan puan kazanan şahıslar dolayısı ile) en azından bir ipod almama yarayacaktır. Zaten ilk 100 içerisindeki en az 50-60 üyelik birbirine puan aktaran oyuncular ile doluyken kimse kusura bakmasın hakkımla elde ettiğim bir puanı da saçma sapan bir şekilde kaybetmek istemem. Sonuç itibari ile oyunun kuralları içerisinde teklifleri kabul etmemek de var; kabul etmemişsem dahi. Sırf bu yüzden bana gelip bu denli kötü bir üslupla hiç kimse hitap edemez. Senin bana gıcık olduğun gibi ben sana gıcık olamayacağım arkadaşım, üzgünüm.

Umarım anlaşılmışımdır, bu siteye herhangi bir şahıs ile gereksiz yere tartışmak için üye olmadım ben. Rahatsızlık verdiysem affola. İyi geceler dilerim.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

ehre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #853 : 14 Aralık 2009, 02:01:46 »
ben de kafa bulacaktım ama editledim herkesin anlayışı farklı tabii :) peki ben bu siteye niye üye oldum kendi kendimi siliyorum

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #854 : 14 Aralık 2009, 09:20:21 »
bitse de kurtulsak şu işkenceden. kaçıncı olduğuma bakmıyorum bile artık.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #855 : 14 Aralık 2009, 23:37:39 »
bitse de kurtulsak şu işkenceden. kaçıncı olduğuma bakmıyorum bile artık.
:D :D :D
Artık gülüyorum. Şu ilk 100'deki en az 70-80 üyelik birbirini şişiren oyunculardan oluşuyor. İlk 100'de şu an 100 değil, 20-30 oyuncu var. (Her oyuncunun 3-4 üyeliğini ilk 100'e sokmasını gerçekten başarılı buluyorum.) İnanın bu işin cılkı çıktı artık. Puan aktarımı yapan arkadaşlar bu son günlerde daha da fazlalaşırken aynı orantıda da dikkatsiz davranıyorlar. Resmen insanların gözünün önünde utanmadan işlerine devam ediyorlar. Hem de işi abarttılar, aynı isimlerin farklı seri numaraları ile karşımıza çıkıyorlar. İnsanları aptal yerine mi koyuyorlar ne yapıyorlar. Son 2-3 günde daha ismi ilk 150'de yokken ilk 30-40'a girmeyi kurnazlık mı sanıyorlar? Yazık. Firmalar güzel kampanyalar yapar, güzellik ise hilekâr oyuncuların kampanyaları bu şekilde yorumlaması ile kaybedilir. Bu arkadaşları tespit etme sürecinde Danette ekibine şimdiden bol bol sabır diliyorum.

Ve arkadaşlar, yeni gördüğünüz birinin sizlerin iyiliği için bir tavsiye verdiğini düşünün; gülelim, hep beraber gülelim arkadaşlar.  ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2009, 23:39:32 Gönderen: Ruhmorgu »

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #856 : 15 Aralık 2009, 00:22:14 »
sabır dilemene gülerim :) :) :) :) :) başka bi şeye değil arkadaşlarımla oynuyorum onlar botlarla oynuyor ben onlarla tren misali çüff çüff yapıyoruz bi şey soracam ne var bunda puan aktarma diye tabir ettiğin şeyin aslı bu işte oyunu kuralına göre oynuyoruz arkadaşınla oynama diye bi şey mi var? neyi tespit ediyorlar :) tespit mespit yok bu konuda malesef şimdi kime sabır dilersin oyunu oynayanlara mı yoksa danetteye mi? 3 4 adam 1 adam olan 1 2 tane vardır onlar zaten tespit edilir ona da katılmıyorum o şöyle oluyor arkadaş 100 kişi değil mi misal böl 5 20 grup var :) oluyor yanılıyorsun :) :) :) :) :) buna ne diyorsun yine sorayım oyunu oynayanlara mı sabır dilersin danetteye mi? burada tek oynayanları diyorum yaaaaaa boşa konuşmayım direk söyleyim danette sana taaaaaa başta diyor arkadaşın yoksa bu oyuna girme diye sen ne iyiliğinden bahsediyorsun ...... danette mi iyilik yapıyor sana :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) sonuçta kısaca girenler o listeye kazanacak şahsen tüm arkadaşlarm kazandı ödül ben de kazanacam kazanacaz da :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) heeeeee ara danetteyi sabır dile inan telefondaki bayan anlar seni :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) bak bu yazdıkları mı da direk kendine algılama tüm çüff çüff yapanlar alsın mesajı boşa daha da tırmanmayın yukarı bak işte misal TEKKURŞUN denilen adam ne yaptığını bilmeyen bi adam 1. iken daha da yukarı çıkmak istiyor ne dersin buna kendince laptobu alacak ben buna da gülerim :) :) :) :) :)

bak Archancan nickli adama da bi sor ne işkencesi diye demek çok yorulmuş :) :) dışa seslenme içe seslen
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 01:05:36 Gönderen: zipla »

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #857 : 15 Aralık 2009, 01:05:31 »
Fakat atladığın bir nokta var saygıdeğer arkadaşım. Bu bir yarışma. Adamlar sana "Topla arkadaşlarını puan kas" demiyor maalesef. Ha şöyle bir şey var; sen sadece arkadaşlarınla oynarsın, dersin ki: "Hüseyin, Ahmet, oğlum oynayın şu botlarla sonra gelin bana çatır çatır yenilin." Sana göre bu hile değil, farklı kişiler, farklı bilgisayarlar ve 3-4 takım arkadaşının 1 kişiyi yukarı taşıma isteği. İnan bana tek bilgisayarla 3-4 üyelik yürütmekle aynı eylem bunlar. Danette sizi bilgisayarlarınızdan tanıyamayacak belki ama bilgilerinizi, ne saniye nerede ne yaptığınız ile ilgili tüm kayıtlar veritabanlarına işleniyor. Ve sadece ödül almaya hak kazanan oyuncuların kayıtları incelenecek, bu çok zor bir iş değil, farkedilmeniz hiç zor bir şey değil. Başa dönecek olursak; Danette oyunu sen arkadaşlarınla oyna da kazan diye yapmadı. Senin mantığın doğru olsaydı bu şekilde odalar olmazdı. İstediğin arkadaşını çağırır oynardın ki "puan aktarımı"nı kabul etmeyen sizler zaten aynı şeyi yapıyorsunuz. Sen burada gelip "tren misali çüff çüff yapıyoruz" diyerek masumiyetini gözler önüne sermeye çalışıyorsun. Hoş, o kadar planlarınız vs. var, elbette çıkıp "Haklısınız arkadaşlar, doğru olmayan bir yöntem uyguluyoruz ama kazanacağımızı umuyoruz öyle ya da böyle." şeklinde bir erdem göstermenizi beklemiyorum. 3-4 mesaj öncesinde de söyledim ve söylediğimi tekrar ediyorum; ne yaparsanız yapın arkadaşım, ödül kazanıyorsanız da Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin. Kazanabiliyorsanız kazanın, ben burada gördüklerimi ve doğru olmayan şeyleri konuşuyorum.

Sizin doğrunuz size, benim doğrum ise bana. Anlaşılmışımdır umarım.

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #858 : 15 Aralık 2009, 01:07:46 »
ya ben günlerdir uğraşıyorum daha 2500 puanım var

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #859 : 15 Aralık 2009, 01:15:09 »
Hiç uğraşma güzel arkadaşım, hiç uğraşma. İnsanlar kampanya üzerinde olmayan haklarını gayet güzel savunuyorlarken bırak hiç uğraşma. Bırak onlar kazansın, sen ise basit bir yarışmayı kaybet. Bu arkadaşların yapmış olduğunu her şahıs yapabilirken kendilerini bu kadar kurnaz görmeleri yeteri kadar seni aşağılarda tutacakken, bırak gitsin, zaten 1-2 günü kaldı.

Siz ödülleri kazanın, biz yarışmayı kaybedelim. Siz, bu yarışmaları bu denli kötüye yorarak insanlığınızı kaybedin, bizim de cebimize doğrular kalsın.

Hayatın her yerinde her zaman  bu basit kurnazlıklarınız sizi yukarılara taşımaz. Kazanacağınız ödüllere şimdiden şerefe!