kardeşim biraz ağır olacak am boşa teori kuruyosunuz danette kurumunun aklı yok değilya o da bunları düşünmüştür hilenin önüne geçmek istese zaten geçerdi ödülleri siz vermiyosunuz yapabilyosanız hileyi sizde yapın =hile yapanda sonuçta bi emek harcıyo=
mantık olarak, hırsızlık yapanları da o zaman emek harcıyor gibi görebiliriz. hile yapan emek harcıyorsa; daha çok başka insanların emeklerini çaldığını da unutmamız gerekiyor.
Sabredin beyler ve bayanlar varsa..Şurada az bir şeyler kaldı Azrail mi doğru yoksa diğerleri mi belli olacak işte! ! ! Herkes kendince senaristliğe soyunuyor ama gerek yok BBG evinde değiliz..Haklı yada haksız bu böyledir ..
Marketlerde danettelerin üzerinden şifreleri çalıp oynayanlarda haklı canım,ne de olsa adamlar emek harcıyor şifreleri çalmak için
cuma gunu kazananlar bellı olsun sızlere sıfre gırmenınde puf noktasını anlatıcam rahat olun..sıfre calmanıza gerek kalmıcak...
Ben bugün 3 tane 4'lü aldım üzerinde şifreler açık seçik görünmesine rağmen. Ben doğru olanı yaptım ve doğru olan herkes de bunu yapıyor zaten. Ama yanlış insanlar da işte sizin dediğinizi yapıyorlar. Neyse, 5 şifre gireyim de sınırsız hakkım olsun dedim ama 3 şifreyi girince sınırsız hak verdi. Dolayısıyla elimde kullanmadığım 3 şifre var. Ben de küçük bir kampanya yapıp vereyim şifreleri.

Aşağıdaki soruya buradan ilk yanıt veren kişiye şifreleri hediye edeceğim. Lütfen ihtiyacı olanlar katılsın.
Soru;
Bundan 130 yıl önce bir padişahımıza hediye edilerek ülkemize getirilen önemli bir ağaç türü vardır. Bu ağacın ismi nedir?
Bilen olduğunda ben yazacağım arkadaşlar kazandın diye. Yanlış anlamayın, tek tek değil yazmayayım diye böyle söyledim.
mantar meşesi ağacı bu sefer emninim
Tebrikler, kazandın... Şifrelerini gönderiyorum mesaj kutuna.
Bol eğlenceli ve bol şanslı yarışmalar...