çalışman çok kötü 5 ay uğraş ,bir günlük çalışma şahane,birinci oluversin,soruyorum yarışam niye 6 ay o zaman ,güzel diye 1 günde kazanmak oluyor mu şimdi,
ben hala anlatamadım galiba ya sen çalışmanı 6 ayda mı tamamladın senin çalışman 1 dk içinde yapılcak bişi sadece oy topladın ama unutma oy verenler arasında bende vardım
neyseeee.. fazla uzatmayalım bence sonu kötü gözüküyor : )
Yeter, bununla alakalı msj yazılmaya devam ederse konu kilitlenecek..
ya arkadaşlar. bundan başka oy vererek yapılan hiç mi yarışma yok. adarın amacı reklam. reklamda çok oyla olur bence.ben kaç kişiye dersem okadar reklamları olur. eğer oylama yaptılarsa oylamaya sadık kalsınlar. ben 4 aydır boşuna mı uğraştım. tamam sizinki belki bizimkinden güzel ama bende gecenin bilmem kaçında oy istiyordum. onlarıda boş versek liselilerde ev hanımı var. 100 kişi yerine 30 lişi kontur kazanmış. burda bi sıkıntı olduğu çok belli. bizim kazananlara süzümüz yok. şahsen benim yok yani. güle güle kullansınlar. ama bu haksızlığa ben gelemem.
bu arada bizim istediğimiz sadece hakkımızı aramamıza yardımcı olmanız başka bişey istemiyoruz. kazanlara tebrikler güle güle kullansınlar. bencede bu konu burda kapansın
ya arkadaşlar. bundan başka oy vererek yapılan hiç mi yarışma yok. adarın amacı reklam. reklamda çok oyla olur bence.ben kaç kişiye dersem okadar reklamları olur. eğer oylama yaptılarsa oylamaya sadık kalsınlar. ben 4 aydır boşuna mı uğraştım. tamam sizinki belki bizimkinden güzel ama bende gecenin bilmem kaçında oy istiyordum. onlarıda boş versek liselilerde ev hanımı var. 100 kişi yerine 30 lişi kontur kazanmış. burda bi sıkıntı olduğu çok belli. bizim kazananlara süzümüz yok. şahsen benim yok yani. güle güle kullansınlar. ama bu haksızlığa ben gelemem.
bu arada bizim istediğimiz sadece hakkımızı aramamıza yardımcı olmanız başka bişey istemiyoruz. kazanlara tebrikler güle güle kullansınlar. bencede bu konu burda kapansın
ysr 86 öncelikle çok özür dilerim yassuriye de bişi demek istiyorum sana hak veriyorum cnm sonuna kadar haklısın bazı aksaklıklar var özellile liseliler kategorisinde ve söyledikleri hediyelerin hepsini vermemelerinde ama benim kızdığım nokta direk bana laf söylenmesiydi neyse bu konuda söylicek çok sözüm var ama galiba ne desem anlatamıcam derdimi neyse keşke sende kazansaydın bu arada kazanan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum
Arkadaşlar birbirimizi kıracağımıza kapatalım gitsin en iyisi.. Yapabiliceklerimizi yaptık... Sonuctabiz ne dersek diyelim firmanın elinde herşey. Suçluda firma ödülü verende firma... Biz birbirimize bir şey yapmadık..
Bu durumda kazanan arkadaşlara tebrikler.. Kaybeden arkadaşlarımızda keşke kaznasalardı demekten başka bir şey kalmıyor.. Yassuride biliyor istedğini bende yaptim ama lütfen birbirimze karşı firmanın yaptiğindan ötürü dargınlıklar yaşatmayalım..
O kadar zor bir çalışma yapmıştım yinede 200 kontor

bunu da bulamayanlar var Allaha şükür yinede

Tebrikler arkadaşlar
kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim
Veronelli'nin yarışması için benim de söyleyeceklerim şu: Son derece vasat bir yarışma sitesi düzenlenmiş. Kapısından girip te, girmeme kararsızlığı veren bir yarışma. Böyle durumlarda gerçekten iyi bir ürün çıkarmışsanız, öteki ürünlerle kıyasladığınızda dehşete kapıldığınızı düşündüğünüz de olur.
Sonuçta Veronelli, bana göre kötü bir yarışma sitesiydi. Bunun için de kimsenin üzülmesine, birbirini kırmasına gerçekten gerek yok. Doğru bir değerlendirme olacağı da düşünmüyordum. Ne kaybeden için, ne kazanan için. Dedim ya site çok kötü hazırlanmış.
Ne kazanan fazla düşünsün ne de kaybeden. Kazanan arkadaşlarımı da tebrik ederim.
kazananları tebrik ederim