veronelli sonuçları arkadaşlar. ben de 200 kontür kazanmışım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
4 yıldızlı olmama rağmen 200 kontur bile kazanamadım. 50 kişiye 200 kontur vercez demelerine rağmen ben 50 konturu bile alamadım. liseliler kategorisinde 2. olan kişi ev hanımı hatta ürünün yanına kızımla katıldık yazmış.
KazananLara Tebrikler . . .
BoL BoL Konuşun Gari
4 yıldızlı olmama rağmen 200 kontur bile kazanamadım. 50 kişiye 200 kontur vercez demelerine rağmen ben 50 konturu bile alamadım. liseliler kategorisinde 2. olan kişi ev hanımı hatta ürünün yanına kızımla katıldık yazmış.
Ole deme muhtemelen burada olabilirler....

Ortak işler felan vardır.... Bu arada paramrkada hileden cıkartılan ödül kazanaın soy ismide guldal di burada kadınlar arasında kazananda guldal ... Katılmamıştım ama organize olanlar kazanmış...
başka kontür kazanan yok mu?
en fazla organizeyi sanırım sevgi128le ben yaptık ama adamlar 1 yıldızlıları 1. seçmiş. hadi onu geçtim. madem jüri seçcek niye biz 4 aydır oy için dolaşıyoruz. onuda geçtim liselilerin ödülünde niye ev hanımı var. aramızda isede sözüm yok onlara. sıkıntı bu sitede
biz boşuna 4 ay uğraşmışız
arkadaşlar eğer işiniz yoksa bide bize yardım etmek isterseniz sizde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin burdan mesaj atabilir haksızlıktan bahsedebilirsinizç
EŞİM gürl pporseln 84 parça yemek takımı ben 200 kontor kazandım... tşk emeği geçenlere...
otelci size oy verdigimi hatırladım elim ugurlu gelmiş ama diger arkadaşlara da üzüldüm