Gönderen Konu: veronelli.tv sonuçları  (Okunma sayısı 6621 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yassuri

• Usta Kampanyacı
Ynt: veronelli.tv sonuçları
« Yanıtla #30 : 10 Ekim 2009, 19:10:48 »
ben şikayet etmez hakkımı aramazsam çatlarım. kazananlar kazansın. ama haksızlıklarından dolayı hakkımı helal etmicem veronelliye
veronellide destek verenlere teşekkürler. şimdi hakkımızı arama zamanı....

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #31 : 10 Ekim 2009, 19:19:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şikayet com a yazacağım,nasılsa irtibata geçecekler ,6 aylık yarışmada 1 haftada 1 günde yarışmamı kazanılır diyeceğim
cnm seni kırmayı asla ama asla istemem ama burda önemli olan emek vermekse sadece oy toplamak emek değil şimdi ikimizin katıldığı resmide ekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bu benim ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bu da seninki
ve şimdi soruyorum benim yaptığım la senin yaptığın arasında gerçekten hiçbir fak yokmu yada sen jüri olsaydın ver önüne bu iki çalışma gelseydi hangisini seçerdin lütfen bunu kendin değilde başkası yapmış gibi düşün ve değerlendir     
  ben yarışmaya son 5 günde katıldım evet ama en başında katılmış olsaydım da oyum tavanlarda olmazdı çünkü ben hiçbirzaman bi msj yazıp tanıdık tanımadık herkese gönderip oy isteme taraftarı değilim  yinede tanımadığım çoğu kişinin oyunu da veriyorum   
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 10 Ekim 2009, 19:22:56 »
glh_n ye katılıyorum sevgi hakkını almak konusunda haklı ama jüri olmasa bu yarışmada haksızlık oalcaktı ki şuan glh_n nin dediği gibi
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 10 Ekim 2009, 19:27:05 »
beğenmiyorlarsa onaylayıp yayına koymasınlar canım,oy toplatmasınlar o zaman
jüri onaylamıyoki sitenin yöneticileri vs. onaylıyo onlar kurallara uygunsa koymak zorunda ..

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 10 Ekim 2009, 19:30:26 »
beğenmiyorlarsa onaylayıp yayına koymasınlar canım,oy toplatmasınlar o zaman
canım benim böyle bişey olabilrmi ya...yayınlamak zorundalar çünkü sadece güzel çalışmalar katılabilir  diye bişey yok zaten çok komik olurdu böle bişi yazsalar   herkes katılabilir ama jüri seçicek diye yazmışlar orda            ayrıca eğer kalbini kırdıysam gerçekten çok özür dilerim ama şunuda söyleme isterimki ben bu konuda çok kırıldım  200 kontör kazandım ama bunu hak ettiğimi düşünüyorum kimseye de bu konuda bişi söyletmem ben yarışmaya katılmadan önce tüm resimleri tek tek gezdim ve bazı çalışmalara gerçekten güldüm yani çok basit buldum ve güzel bişi yapamasam katılmazdım da

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 10 Ekim 2009, 19:32:25 »
yok ya şurda biz bize konuşuyoruz kırılmamıştır sanırım yada ben öyle tahmin ediyorum : ) benim yaptığım çok zor bişey değildi mesela ama en azından az çok emek verdim seninki cidden güzeldi glh_n

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 10 Ekim 2009, 19:38:05 »
glh_n çalışman hakikaten güzel, bende olsam kaananlar arasına seçerdim bu ve bunun gibi çalışmaları. Juri olayı iyi olmuş bi bakıma hileyle hurdayla oy toplayanlarda araya girecekti ve o zaman bir çok hakeden çalışma kazanamayacaktı. Şu anda tek sorun 200 kontörü verdikleri kişi sayısı. Sanırım daha fazla olması gerekiyordu
yok ya şurda biz bize konuşuyoruz kırılmamıştır sanırım yada ben öyle tahmin ediyorum : ) benim yaptığım çok zor bişey değildi mesela ama en azından az çok emek verdim seninki cidden güzeldi glh_n
saolun arkadaşlar beğenmenize gerçekten sevindim zaten benim için önemli olan beğenilmesiydi

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 10 Ekim 2009, 19:42:01 »
benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz,yarışmada puan+izlenme payı+jüri esas olan buydu değerlendirmede.siz sadece jüri beğendiğini birinci yapacak diyorsunuz,burda haksızlık var,değerlendirme yanlış,bu benim ki güzel,senin kötü olayı değil,senin ki çok kötü çok oy aldın,izlenme payı yüksek ama  jüri beğenmemiş,benim ki çok güzel fazla uğraşmadan kazandım,bu demek oluyor,emek ne olacak,baştan jüri seçecek deseler,daha iyisini yapamaz mıydım,keşke de yapsaydık,aynı şey sütaşta da oldu,biliyorsunuz

canım bencede keşke yapsaydın ama      oyu çevresi olan alır izlenme sayısı dediğin şeyi ben kendi çalışmamada yapabilrdim tıkla çık tıkla çık izlenme sayısı binlerde on binlerde olur    jürinin seçeceği ve önemli olanın da jüri olduğu zaten yazıodu hatta ben sırf jüri seçicek diye girdim zaten   yoksa kesinlikle katılmazdım ki

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 10 Ekim 2009, 19:42:23 »
benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz,yarışmada puan+izlenme payı+jüri esas olan buydu değerlendirmede.siz sadece jüri beğendiğini birinci yapacak diyorsunuz,burda haksızlık var,değerlendirme yanlış,bu benim ki güzel,senin kötü olayı değil,senin ki çok kötü çok oy aldın,izlenme payı yüksek ama  jüri beğenmemiş,benim ki çok güzel fazla uğraşmadan kazandım,bu demek oluyor,emek ne olacak,baştan jüri seçecek deseler,daha iyisini yapamaz mıydım,keşke de yapsaydık,aynı şey sütaşta da oldu,biliyorsunuz
diyelimki oy oranı %20 etkili jüri %80 böyle farz et bak ikiside etkili değilmi etkili ama jüri daha fazla

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 10 Ekim 2009, 19:46:18 »
çalışman çok kötü 5 ay uğraş ,bir günlük çalışma şahane,birinci oluversin,soruyorum yarışam niye 6 ay o zaman ,güzel diye 1 günde kazanmak oluyor mu şimdi,
ben hala anlatamadım galiba ya  sen çalışmanı 6 ayda mı  tamamladın senin çalışman 1 dk içinde yapılcak bişi sadece oy topladın ama unutma oy verenler arasında bende vardım