0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 200 kontör kazanmışım arkadaşlar oy meselesine gelince katılım koşullarında zaten jürinin seçeceği yazıyodu oylarda göz önünde tutlacak ama önemli olan jüri demişlerdi ..... ben çok önce hazırlamıştım ama resim boyutum büyük olduğu için yükleyemeyip sorada vazgeçmiştim yaptığım şeyede en az 3-4 saat vermiştim 5 ekime uzatıldığını görünce yardım istedim saolsun dillemma yardımcı oldu ve resim boyutunu hallettikten sonra katıldım son 5 gündü toplam 12-13 yakın arkadaştan oy istedim ve saolsunlar hepside verdi başka verenlerde oldumu bilmiyorum ama şimdi baktım 3 yıldızım varmış .... zaten jüri seçcek diye katılmıştım yoksa katılmazdım son 5 gün için oy toplayamam die ....
benim sizin kazanmanızla sıkıntım yok arkadaşlar. ama yapılan haksızlıkları görmüyormusunuz? toplam 100 kişi 200 kontur kazanacakken toplamda 34 kişi kazanmış. liseliler 2.si ev hanımı. madem oy önemsiz 4 aydır niye oy toplatıyolar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 200 kontör kazanmışım arkadaşlar oy meselesine gelince katılım koşullarında zaten jürinin seçeceği yazıyodu oylarda göz önünde tutlacak ama önemli olan jüri demişlerdi ..... ben çok önce hazırlamıştım ama resim boyutum büyük olduğu için yükleyemeyip sorada vazgeçmiştim yaptığım şeyede en az 3-4 saat vermiştim 5 ekime uzatıldığını görünce yardım istedim saolsun dillemma yardımcı oldu ve resim boyutunu hallettikten sonra katıldım son 5 gündü toplam 12-13 yakın arkadaştan oy istedim ve saolsunlar hepside verdi başka verenlerde oldumu bilmiyorum ama şimdi baktım 3 yıldızım varmış .... zaten jüri seçcek diye katılmıştım yoksa katılmazdım son 5 gün için oy toplayamam die ....aynen bende aynı yaptım bende dilemmaya küçülttüm .. çok teşekkürler dilemmaya ..
kendi adım. hiç bir şeyde sıkıntı yok merak etme alone 2 yıldır kampanyalara katılıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 200 kontör kazanmışım arkadaşlar oy meselesine gelince katılım koşullarında zaten jürinin seçeceği yazıyodu oylarda göz önünde tutlacak ama önemli olan jüri demişlerdi ..... ben çok önce hazırlamıştım ama resim boyutum büyük olduğu için yükleyemeyip sorada vazgeçmiştim yaptığım şeyede en az 3-4 saat vermiştim 5 ekime uzatıldığını görünce yardım istedim saolsun dillemma yardımcı oldu ve resim boyutunu hallettikten sonra katıldım son 5 gündü toplam 12-13 yakın arkadaştan oy istedim ve saolsunlar hepside verdi başka verenlerde oldumu bilmiyorum ama şimdi baktım 3 yıldızım varmış .... zaten jüri seçcek diye katılmıştım yoksa katılmazdım son 5 gün için oy toplayamam die ....aynen bende aynı yaptım bende dilemmaya küçülttüm .. çok teşekkürler dilemmaya ..DİLEMMA sen bizim herşeyimizsin