Gönderen Konu: veronelli.tv sonuçları  (Okunma sayısı 6639 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: veronelli.tv sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Ekim 2009, 19:48:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çalışman çok kötü 5 ay uğraş ,bir günlük çalışma şahane,birinci oluversin,soruyorum yarışam niye 6 ay o zaman ,güzel diye 1 günde kazanmak oluyor mu şimdi,
ben hala anlatamadım galiba ya  sen çalışmanı 6 ayda mı  tamamladın senin çalışman 1 dk içinde yapılcak bişi sadece oy topladın ama unutma oy verenler arasında bende vardım
neyseeee.. fazla uzatmayalım bence sonu kötü gözüküyor : )
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 10 Ekim 2009, 19:53:16 »
Yeter, bununla alakalı msj yazılmaya devam ederse konu kilitlenecek..

Çevrimdışı yassuri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 10 Ekim 2009, 19:53:26 »
ya arkadaşlar. bundan başka oy vererek yapılan hiç mi yarışma yok. adarın amacı reklam. reklamda çok oyla olur bence.ben kaç kişiye dersem okadar reklamları olur. eğer oylama yaptılarsa oylamaya sadık kalsınlar. ben 4 aydır boşuna mı uğraştım. tamam sizinki belki bizimkinden güzel ama bende gecenin bilmem kaçında oy istiyordum. onlarıda boş versek liselilerde ev hanımı var. 100 kişi yerine 30 lişi kontur kazanmış. burda bi sıkıntı olduğu çok belli. bizim kazananlara süzümüz yok. şahsen benim yok yani. güle güle kullansınlar. ama bu haksızlığa ben gelemem.  

bu arada bizim istediğimiz sadece hakkımızı aramamıza yardımcı olmanız başka bişey istemiyoruz. kazanlara tebrikler güle güle kullansınlar. bencede bu konu burda kapansın
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2009, 19:56:29 Gönderen: yassuri »
veronellide destek verenlere teşekkürler. şimdi hakkımızı arama zamanı....

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #43 : 10 Ekim 2009, 20:00:04 »
ya arkadaşlar. bundan başka oy vererek yapılan hiç mi yarışma yok. adarın amacı reklam. reklamda çok oyla olur bence.ben kaç kişiye dersem okadar reklamları olur. eğer oylama yaptılarsa oylamaya sadık kalsınlar. ben 4 aydır boşuna mı uğraştım. tamam sizinki belki bizimkinden güzel ama bende gecenin bilmem kaçında oy istiyordum. onlarıda boş versek liselilerde ev hanımı var. 100 kişi yerine 30 lişi kontur kazanmış. burda bi sıkıntı olduğu çok belli. bizim kazananlara süzümüz yok. şahsen benim yok yani. güle güle kullansınlar. ama bu haksızlığa ben gelemem.  

bu arada bizim istediğimiz sadece hakkımızı aramamıza yardımcı olmanız başka bişey istemiyoruz. kazanlara tebrikler güle güle kullansınlar. bencede bu konu burda kapansın
ysr 86 öncelikle çok özür dilerim  yassuriye de bişi demek istiyorum sana hak veriyorum cnm sonuna kadar haklısın bazı aksaklıklar var özellile liseliler kategorisinde ve söyledikleri hediyelerin hepsini vermemelerinde ama benim kızdığım nokta direk bana laf söylenmesiydi neyse bu konuda söylicek çok sözüm var ama galiba ne desem anlatamıcam derdimi neyse keşke sende kazansaydın   bu arada kazanan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #44 : 10 Ekim 2009, 20:07:15 »
Arkadaşlar birbirimizi kıracağımıza kapatalım gitsin en iyisi.. Yapabiliceklerimizi yaptık... Sonuctabiz ne dersek diyelim firmanın elinde herşey. Suçluda firma ödülü verende firma... Biz birbirimize bir şey yapmadık..

Bu durumda kazanan arkadaşlara tebrikler.. Kaybeden arkadaşlarımızda keşke kaznasalardı demekten başka bir şey kalmıyor.. Yassuride biliyor istedğini bende yaptim ama lütfen birbirimze karşı firmanın yaptiğindan ötürü dargınlıklar yaşatmayalım..
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2009, 21:18:10 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı mesepalamudu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 10 Ekim 2009, 21:14:02 »
O kadar zor bir çalışma yapmıştım yinede 200 kontor  :-\ bunu da bulamayanlar var Allaha  şükür yinede  ;D Tebrikler arkadaşlar :)
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2009, 22:48:08 Gönderen: mesepalamudu »

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #46 : 10 Ekim 2009, 22:44:51 »
bende 200 kontör kazanmışım ;D ;D ;D   arkadaşlar oy meselesine gelince katılım koşullarında zaten jürinin seçeceği yazıyodu  oylarda göz önünde tutlacak ama önemli olan jüri demişlerdi ..... ben çok önce hazırlamıştım ama resim boyutum büyük olduğu için yükleyemeyip sorada vazgeçmiştim yaptığım şeyede en az 3-4 saat vermiştim 5 ekime uzatıldığını görünce yardım istedim saolsun dillemma yardımcı oldu ve resim boyutunu hallettikten sonra katıldım son 5 gündü toplam 12-13 yakın arkadaştan oy istedim ve saolsunlar hepside verdi  başka verenlerde oldumu bilmiyorum ama şimdi baktım 3 yıldızım varmış ....  zaten jüri seçcek diye katılmıştım yoksa katılmazdım son 5 gün için oy toplayamam die ....
aynen bende aynı yaptım bende dilemmaya küçülttüm .. çok teşekkürler dilemmaya ..

DİLEMMA sen bizim herşeyimizsin ;D ;D ;D ;D
naptım ki altı üstü resmin boyutunu küçülttüm
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #47 : 10 Ekim 2009, 22:45:09 »
kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 10 Ekim 2009, 23:15:53 »
Veronelli'nin yarışması için benim de söyleyeceklerim şu: Son derece vasat bir yarışma sitesi düzenlenmiş. Kapısından girip te, girmeme kararsızlığı veren bir yarışma. Böyle durumlarda gerçekten iyi bir ürün çıkarmışsanız,  öteki ürünlerle kıyasladığınızda dehşete kapıldığınızı düşündüğünüz de olur.

Sonuçta Veronelli, bana göre kötü bir yarışma sitesiydi. Bunun için de kimsenin üzülmesine, birbirini kırmasına gerçekten gerek yok. Doğru bir değerlendirme olacağı da düşünmüyordum. Ne kaybeden için, ne kazanan için. Dedim ya site çok kötü hazırlanmış.

Ne kazanan fazla düşünsün ne de kaybeden. Kazanan arkadaşlarımı da tebrik ederim.

🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 11 Ekim 2009, 02:33:44 »
kazananları tebrik ederim  ;)