bir kere binelim , ne olacak zevk yapalim denecek araba degil bu ama vergisini odeyecek param olsa sefam olsun diye binerdim
O tarz turlar var. Direk İtalya'da fabrikasına da götürerek şehirde Lamborghini, Ferrari'lerle tur atıyorsun. 7 günlük turlar. Sattıktan sonra cümbür cemaat aileni topla git İtalya'da sür bence

Ayrıca bu tarz lüks spor arabalarda ilk 100 km.'de kaza yapma riskin yüksekmiş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBöyle olmanı istemeyiz Sibel Hanım
yuufff ya, sürücü de tam malmış

allama şükürler olsun bu tarz olmaz da, kesin kırmızı da dururken arkadan biri gelir çarpar

ya da gün içinde trafikte gördüğümüz ama burada uzunca yazmaya değmez akıl ötesi kazalardan biri olur.
şaka bir yana haklısın , satıp, tura gitmek mantıklı

bu çekilişten sonra ,hayaller kurardım ben yıllar önce şarkımla buralarda olacağım ,beklerim efem
p.s : bu arada yıllar önce rahmetli anneme bir gazeteden minik kamyonet çıktı. fabrikadan teslim alıp kapıdan çıktık 200 mt ötedeki benzinciye gidemedik. benzin bitti. kazanacak arkadaşa ön bir bilgi olsun
Sıfır arabalar öyledir, yangın riskine karşı içine çok çok az yakıt konur. Bayiden sıfır araba teslim alan herkes o stresi yaşar. Geçmiş olsun.
Annenizin toprağı bol olsun, Allah (c.c.) rahmet eylesin.
Lamborghini Gallardo için ne kadar vergi ödeyeceğim?
Lamborghini Gallardo’nun silindir hacmi 5.204 olduğundan 2014 yılı için toplam 19.541 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenmesi gerekiyor. Vergiyi 6 aylık dönemler şeklinde ilk 6 ay için 9.770,5 TL ve ikinci 6 ay için 9.770,5 TL biçiminde ödeyebilirsiniz.
Lamborghini Gallardo kaç para?
2013 model Lamborghini Gallardo otomobilin anahtar teslim fiyatı yaklaşık 650.000 Euro‘dur.
Lamborghini Gallardo için ne kadar vergi ödeyeceğim?
Lamborghini Gallardo’nun silindir hacmi 5.204 olduğundan 2014 yılı için toplam 19.541 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenmesi gerekiyor. Vergiyi 6 aylık dönemler şeklinde ilk 6 ay için 9.770,5 TL ve ikinci 6 ay için 9.770,5 TL biçiminde ödeyebilirsiniz.
Lamborghini Gallardo kaç para?
2013 model Lamborghini Gallardo otomobilin anahtar teslim fiyatı yaklaşık 650.000 Euro‘dur. 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbunu paylaştık mı bilmem.
Arabayı kazandığınız garantilendiği anda size ulaşanlar oluyor merak etmeyin.Vergiside ödeniyor vs side..
Arabayı kazandığınız garantilendiği anda size ulaşanlar oluyor merak etmeyin.Vergiside ödeniyor vs side.. 
nasıl ödeniyor ya merak ettim

şimdi arabayı kazanınca vergisini biz ödeyelim arabayı şu kadara satın alalım mı diyorlar

peki galericimi firmacımı yoksa bu işleri takip eden zengin sosyetemi
Arabayı ucuza almak için pusuda bekleyen kişiler var.Yakın zamanda şahit oldum bende.
ne keyifli yazmışsınız çok beğendim, keyifle okudum.
inşallah forumdan bir arkadaşa çıkar, çıkan kişide hepimizi toplar, bi kahve ısmarlayıp Lamborghini anılarını bizimle paylaşır. Bizzat ilk ağızdan öğreniriz yaşananları.
Bu arada hiç dondurma sevmeyen çekirdek ailem adına zorla tükettiğimiz 2 adet çubukla katıldım. Şansımız bol olsun.