Gönderen Konu: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli  (Okunma sayısı 19242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı drogba54

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli
« Yanıtla #40 : 19 Temmuz 2014, 16:12:05 »
kob çıkar oldum olası katılıyorum Migros kampanyalarına çekilişlere kob çıkıyor açıklanmış fransa ve Belçika seyahatleri bu çekiliş hiçbirzaman çıkmadı almayacam diyorum alıyorum yine hüsran

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #41 : 19 Temmuz 2014, 21:44:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kob çıkar oldum olası katılıyorum Migros kampanyalarına çekilişlere kob çıkıyor açıklanmış fransa ve Belçika seyahatleri bu çekiliş hiçbirzaman çıkmadı almayacam diyorum alıyorum yine hüsran
almayacağım dersin alırsın. bazen çekiliş ödülünün ne olduğunu unutur yine katılırsın. Bazen çekiliş kuponlarını alır katılmayı unutursun.
Kampanyacılık böyle birşey. :)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı MERCAN67

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 15 Ağustos 2014, 22:00:03 »
Sizede oluyormu şifreleri yanlış girdiniz diyip duruyor

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 15 Ağustos 2014, 22:43:05 »
eskiler deniyorum bende olmiy :(

düzeltiyorum . eğer kampanyaya katıldığınız çubuklar ise olmuyor.daha önce  kampanyaya katılmadıysanız oluyor ve bir çekiliş hakkı veriyor  ;)

yine düzeltme. eskilere iki çekiliş hakkı verdiği de oluyor. üzerinde 25.yıl yazmamasına rağmen  ??? ???

amma da saklamışız ya işe yarar diye  ;D ;D ;D

daha sonradan sorun cıkarmasınlar cubukta 25. yıl yazmıyor diye

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #44 : 15 Ağustos 2014, 22:44:19 »
Bak onu bilemem işte ama zannetmiyorum  ???

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #45 : 16 Ağustos 2014, 13:48:06 »
Bak onu bilemem işte ama zannetmiyorum  ???
Çıkarmazlar arkadaşlar, merak etmeyin. Başarılı katılım diyor. Daha önce de yine burada yazmıştım sanırım. Dondurma STT (son tüketim tarihleri) üretiminden sonra 2 yıl. O açıdan rafta kalan ürünlerden sorun çıkmaması için eski ürünleri geçerli saymak zorundalar. Aksi belirtilmedikçe bu böyle.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 16 Ağustos 2014, 22:38:21 »
arabanın net fiyatı ne kadar ? ve vergisi düşünce elde ne kadar kalıyor ? ve nasıl satıyoruz ? aldığımzı yere mi bırakıyoruz km oynamasın di,ye. yoksa kamyon tutup şehiremi getiriyoruz  :D bilen varmı  :D sanki herkes lamborgihini kazanmış ya sorayım dedim  ;D

bu arada yayladan sırf birikmiş çubukların şifrelerini ve kırmızı kasa açma halkalarını gireyim diye geldim :D  geri gideceğim salı günü  inşallah  :D
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 22:42:05 Gönderen: eyefive »
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı MERCAN67

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 16 Ağustos 2014, 23:05:37 »
Çıkarsa inşallah düşünürüz ben şahsen satarım zaten acemi şoförüm Allah muhafaza çarparım falan......

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #48 : 16 Ağustos 2014, 23:26:57 »
arabanın net fiyatı ne kadar ? ve vergisi düşünce elde ne kadar kalıyor ? ve nasıl satıyoruz ? aldığımzı yere mi bırakıyoruz km oynamasın di,ye. yoksa kamyon tutup şehiremi getiriyoruz  :D bilen varmı  :D sanki herkes lamborgihini kazanmış ya sorayım dedim  ;D

bu arada yayladan sırf birikmiş çubukların şifrelerini ve kırmızı kasa açma halkalarını gireyim diye geldim :D  geri gideceğim salı günü  inşallah  :D
Dostum bence bu araba 2 milyonu geçer. Bu durumda da yanlış bilmiyorsam yeni düzenlemelerle %25 vergi ödeyeceksin. Bu da 500.000 TL demek. Bu organizatörün falan cebine değil direk devletin cebine giden vergidir. Bu kadar birikmişim var dersen alırsın arabayı yüklersin kamyona istediğin yere götürürsün. Yoksa işte o zaman İstinye civarındaki galeri gezeceksin yada direk devreden galeriden çıkarmadan onları bulup onlarla anlaşacaksın. Onlar da o arabayı direk senden alır cebinden para çıkmadan işlemi yaparlar. Ama pazarlığa bağlı. Artık orada ikili anlaşmadır, ne kadar komisyon bırakırsın belli olmaz. :)
Şahsen ben kamyonla getirip de garaja sokmam bile. Garaja girdi desen yanına bir de bekçi tutarım. Hasedine yakarlar, çizerler arabayı valla :)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #49 : 16 Ağustos 2014, 23:31:32 »
 bir kere binelim , ne olacak zevk yapalim denecek araba degil bu ama vergisini odeyecek param olsa sefam olsun diye binerdim :)