Gönderen Konu: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli  (Okunma sayısı 19467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli
« Yanıtla #60 : 28 Ağustos 2014, 08:02:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arabayı kazandığınız garantilendiği anda size ulaşanlar oluyor merak etmeyin.Vergiside ödeniyor vs side..  ;)
Öğretmen meslektaşının kazandığı Porsche mi ?
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 28 Ağustos 2014, 12:08:46 »
çanakkaleden bir çocuk magnumdan lamborgihini kazanmıştı ama galeriye değilde evinin garajına yüklemişti arabayı yanılmıyorsam ve sahibinden e satışa vermişti ilanda görmüştüm  :D garaj gibi çok dar bir yerdi;belkide  galeriydi bilemiyorum  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #62 : 30 Ağustos 2014, 12:15:58 »
çanakkaleden bir çocuk magnumdan lamborgihini kazanmıştı ama galeriye değilde evinin garajına yüklemişti arabayı yanılmıyorsam ve sahibinden e satışa vermişti ilanda görmüştüm  :D garaj gibi çok dar bir yerdi;belkide  galeriydi bilemiyorum  ;D
Parası olan bence de garajına yüklesin. Şu araba için ödeyeceğin veraset intikal vergisi zaten herkes de olmaz. Haliyle almak için arayan galeriler de hali hatırı sayılır komisyon için arabayı alırlar. Açıkçası imkan olsa da o komisyonu onlara vermeseniz.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 31 Ağustos 2014, 14:12:49 »
Bugün son gün. Unutulan çubuk kalmasın.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #64 : 31 Ağustos 2014, 16:20:18 »
Aynen son 7,5 saat.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #65 : 01 Eylül 2014, 12:49:01 »
Aynen son 7,5 saat.

Alıntı
Magnum 25. Yıl Lamborghini çekilişine katılım 31 Ağustos saat 23:59 itibari ile sona erdi.

Çekiliş 06.09.2014 saat 20:30’da 83.İEF (İzmir Enternasyonel Fuarı) A Blok Yeraltı Otopark Üstü Çim Alan-Kültürpark/İzmir’deki konser alanında isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 13:31:49 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 01 Eylül 2014, 12:55:31 »
Tüh 7 tane çubuk kaldı.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #67 : 01 Eylül 2014, 13:33:18 »
Tüh 7 tane çubuk kaldı.
Benim de kardeşimin evinde 8 tane kalmıştı, gidip de almaya üşendim. Seneye biriktirmeye başlamış olduk :) Nasılsa her yıl 15 Mayıs civarı çekilişi başlıyor.

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 01 Eylül 2014, 14:48:56 »
Parası olan bence de garajına yüklesin. Şu araba için ödeyeceğin veraset intikal vergisi zaten herkes de olmaz. Haliyle almak için arayan galeriler de hali hatırı sayılır komisyon için arabayı alırlar. Açıkçası imkan olsa da o komisyonu onlara vermeseniz.

zaten arabayı teslim almaya gitğinizde tören bölgesinde birçok çakal oluyor geliyorlar yanınıza hayırlı olsun bunların satışıda çok zor, hemen bunu istanbulda bırakın  su kadar  tl karşılığında, hatta bana,ben karsıdaki ford bayinin müdürüyüm karsıdan 2 araba verelim size burda bırakın takas yapalım  gibi kulağa çok cazip teklifler geliyor kazandığım kampanyada 140 milyar fatura kesilen bmw z4 , 65 milyara bırakan bile oldu bayiye yani  hediyenizi aldığınız yer istanbul ise :) çok dikkatli olmak gerekir :) inşallah bizden birine çıkarsa tahminim 35- 40 milyar civarı veraset intikal vergisi cıkar hemen kazandığı belge ile muhattap olduğu bankaya gidip ben böyle bir ikramiye kazndım şu kadar paraya ihtiyacım var satıncada paramın büyük bir bölümünu belirli bir sure burda tutmak istiyorum demeniz yeterli krediniz istediğiniz vadede  elinizde ondan sonrasıda size kalmışş...
;)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #69 : 01 Eylül 2014, 15:48:47 »

zaten arabayı teslim almaya gitğinizde tören bölgesinde birçok çakal oluyor geliyorlar yanınıza hayırlı olsun bunların satışıda çok zor, hemen bunu istanbulda bırakın  su kadar  tl karşılığında, hatta bana,ben karsıdaki ford bayinin müdürüyüm karsıdan 2 araba verelim size burda bırakın takas yapalım  gibi kulağa çok cazip teklifler geliyor kazandığım kampanyada 140 milyar fatura kesilen bmw z4 , 65 milyara bırakan bile oldu bayiye yani  hediyenizi aldığınız yer istanbul ise :) çok dikkatli olmak gerekir :) inşallah bizden birine çıkarsa tahminim 35- 40 milyar civarı veraset intikal vergisi cıkar hemen kazandığı belge ile muhattap olduğu bankaya gidip ben böyle bir ikramiye kazndım şu kadar paraya ihtiyacım var satıncada paramın büyük bir bölümünu belirli bir sure burda tutmak istiyorum demeniz yeterli krediniz istediğiniz vadede  elinizde ondan sonrasıda size kalmışş...

Açıkçası ben kazandığımı düşünüyorum, o istedikleri komisyonlar benim kaç yıllık maaşım. O açıdan kendim takip edip yarı yarıya komisyon bırakmamaya bakarım. Ama şu var ki cidden satması zordur bu arabaları. İstinye'de kuzu kuzu galerilerde bundan bir dünya yatıyor. Buna 2 milyon lira parayı bırakan kişi de galeriden almak ister elbette.
2 milyon parayı veren 60-80 bin lira fazla vereyim galeriden alayım, başım ağrımasın diyebilir. Neticede parası olan kişi 60-80 bine bakmaz  :D O paraya araba alınıyor ama neyse ...
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor işte.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 15:50:58 Gönderen: sakaryazede »