çanakkaleden bir çocuk magnumdan lamborgihini kazanmıştı ama galeriye değilde evinin garajına yüklemişti arabayı yanılmıyorsam ve sahibinden e satışa vermişti ilanda görmüştüm
garaj gibi çok dar bir yerdi;belkide galeriydi bilemiyorum
Parası olan bence de garajına yüklesin. Şu araba için ödeyeceğin veraset intikal vergisi zaten herkes de olmaz. Haliyle almak için arayan galeriler de hali hatırı sayılır komisyon için arabayı alırlar. Açıkçası imkan olsa da o komisyonu onlara vermeseniz.
zaten arabayı teslim almaya gitğinizde tören bölgesinde birçok çakal oluyor geliyorlar yanınıza hayırlı olsun bunların satışıda çok zor, hemen bunu istanbulda bırakın su kadar tl karşılığında, hatta bana,ben karsıdaki ford bayinin müdürüyüm karsıdan 2 araba verelim size burda bırakın takas yapalım gibi kulağa çok cazip teklifler geliyor kazandığım kampanyada 140 milyar fatura kesilen bmw z4 , 65 milyara bırakan bile oldu bayiye yani hediyenizi aldığınız yer istanbul ise

çok dikkatli olmak gerekir

inşallah bizden birine çıkarsa tahminim 35- 40 milyar civarı veraset intikal vergisi cıkar hemen kazandığı belge ile muhattap olduğu bankaya gidip ben böyle bir ikramiye kazndım şu kadar paraya ihtiyacım var satıncada paramın büyük bir bölümünu belirli bir sure burda tutmak istiyorum demeniz yeterli krediniz istediğiniz vadede elinizde ondan sonrasıda size kalmışş...