Gönderen Konu: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli  (Okunma sayısı 18920 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Magnum 25.Yıl Çekilişi Lamborghını hediyeli
« Yanıtla #50 : 16 Ağustos 2014, 23:38:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bir kere binelim , ne olacak zevk yapalim denecek araba degil bu ama vergisini odeyecek param olsa sefam olsun diye binerdim :)
O tarz turlar var. Direk İtalya'da fabrikasına da götürerek şehirde Lamborghini, Ferrari'lerle tur atıyorsun. 7 günlük turlar. Sattıktan sonra cümbür cemaat aileni topla git İtalya'da sür bence :)
Ayrıca bu tarz lüks spor arabalarda ilk 100 km.'de kaza yapma riskin yüksekmiş.

Böyle olmanı istemeyiz Sibel Hanım :)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #51 : 17 Ağustos 2014, 00:06:52 »
yuufff ya, sürücü de tam malmış :) allama şükürler olsun bu tarz olmaz da, kesin kırmızı da dururken arkadan biri gelir çarpar  ;) ya da gün içinde trafikte gördüğümüz ama burada uzunca yazmaya değmez akıl ötesi kazalardan biri olur.

şaka bir yana haklısın , satıp, tura gitmek mantıklı :) bu çekilişten sonra ,hayaller kurardım ben yıllar önce şarkımla buralarda olacağım ,beklerim efem  ;)

p.s :  bu arada yıllar önce rahmetli anneme bir gazeteden minik kamyonet çıktı. fabrikadan teslim alıp kapıdan çıktık 200 mt ötedeki benzinciye gidemedik. benzin bitti. kazanacak arkadaşa ön bir bilgi olsun  :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #52 : 17 Ağustos 2014, 01:33:59 »
Sıfır arabalar öyledir, yangın riskine karşı içine çok çok az yakıt konur. Bayiden sıfır araba teslim alan herkes o stresi yaşar. Geçmiş olsun.

Annenizin toprağı bol olsun, Allah (c.c.) rahmet eylesin.

Çevrimdışı mustafa11

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #53 : 17 Ağustos 2014, 12:42:16 »
Lamborghini Gallardo için ne kadar vergi ödeyeceğim?
Lamborghini Gallardo’nun silindir hacmi 5.204 olduğundan 2014 yılı için toplam 19.541 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenmesi gerekiyor. Vergiyi 6 aylık dönemler şeklinde ilk 6 ay için 9.770,5 TL ve ikinci 6 ay için 9.770,5 TL biçiminde ödeyebilirsiniz.

Lamborghini Gallardo kaç para?
2013 model Lamborghini Gallardo otomobilin anahtar teslim fiyatı yaklaşık 650.000 Euro‘dur. 8)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #54 : 17 Ağustos 2014, 13:53:08 »
Lamborghini Gallardo için ne kadar vergi ödeyeceğim?
Lamborghini Gallardo’nun silindir hacmi 5.204 olduğundan 2014 yılı için toplam 19.541 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenmesi gerekiyor. Vergiyi 6 aylık dönemler şeklinde ilk 6 ay için 9.770,5 TL ve ikinci 6 ay için 9.770,5 TL biçiminde ödeyebilirsiniz.

Lamborghini Gallardo kaç para?
2013 model Lamborghini Gallardo otomobilin anahtar teslim fiyatı yaklaşık 650.000 Euro‘dur. 8)

bunu paylaştık mı bilmem.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 17 Ağustos 2014, 14:41:26 »
arabanın net fiyatı ne kadar ? ve vergisi düşünce elde ne kadar kalıyor ? ve nasıl satıyoruz ? aldığımzı yere mi bırakıyoruz km oynamasın di,ye. yoksa kamyon tutup şehiremi getiriyoruz  :D bilen varmı  :D sanki herkes lamborgihini kazanmış ya sorayım dedim  ;D

bu arada yayladan sırf birikmiş çubukların şifrelerini ve kırmızı kasa açma halkalarını gireyim diye geldim :D  geri gideceğim salı günü  inşallah  :D
Dostum bence bu araba 2 milyonu geçer. Bu durumda da yanlış bilmiyorsam yeni düzenlemelerle %25 vergi ödeyeceksin. Bu da 500.000 TL demek. Bu organizatörün falan cebine değil direk devletin cebine giden vergidir. Bu kadar birikmişim var dersen alırsın arabayı yüklersin kamyona istediğin yere götürürsün. Yoksa işte o zaman İstinye civarındaki galeri gezeceksin yada direk devreden galeriden çıkarmadan onları bulup onlarla anlaşacaksın. Onlar da o arabayı direk senden alır cebinden para çıkmadan işlemi yaparlar. Ama pazarlığa bağlı. Artık orada ikili anlaşmadır, ne kadar komisyon bırakırsın belli olmaz. :)
Şahsen ben kamyonla getirip de garaja sokmam bile. Garaja girdi desen yanına bir de bekçi tutarım. Hasedine yakarlar, çizerler arabayı valla :)

bende arabayı satıp galeriye vermeyi düşünüyorum ama işte galeride fazla komisyon isterse iş kötü  :D cepte 1.111.000   ( bir milyon yüz on bir bin lira) kalsa yeter  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #56 : 20 Ağustos 2014, 19:40:25 »
Arabayı kazandığınız garantilendiği anda size ulaşanlar oluyor merak etmeyin.Vergiside ödeniyor vs side..  ;)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 27 Ağustos 2014, 21:43:56 »
Arabayı kazandığınız garantilendiği anda size ulaşanlar oluyor merak etmeyin.Vergiside ödeniyor vs side..  ;)

nasıl ödeniyor ya merak ettim  :D şimdi arabayı kazanınca vergisini biz ödeyelim arabayı şu kadara satın alalım mı diyorlar  :D peki galericimi firmacımı yoksa bu işleri takip eden zengin sosyetemi  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #58 : 28 Ağustos 2014, 00:22:40 »
Arabayı ucuza almak için pusuda bekleyen kişiler var.Yakın zamanda şahit oldum bende.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #59 : 28 Ağustos 2014, 00:33:08 »
ne keyifli yazmışsınız çok beğendim, keyifle okudum.
 inşallah forumdan bir arkadaşa çıkar, çıkan kişide hepimizi toplar, bi kahve ısmarlayıp Lamborghini anılarını bizimle paylaşır. Bizzat ilk ağızdan öğreniriz yaşananları.
 Bu arada hiç dondurma sevmeyen çekirdek ailem adına zorla tükettiğimiz 2 adet çubukla katıldım. Şansımız bol olsun.
@sheymcan