0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Artık gıdım gıdım veriyolar ya benim takip ettiğime göre saatte 4-5 hediye falan düşüyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArtık gıdım gıdım veriyolar ya benim takip ettiğime göre saatte 4-5 hediye falan düşüyoevet her saat başı 4-5 tane. o da deo genelde. dün ama belli bir saatte 70-80 tane verdi. o anları takip etmek lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArtık gıdım gıdım veriyolar ya benim takip ettiğime göre saatte 4-5 hediye falan düşüyoevet her saat başı 4-5 tane. o da deo genelde. dün ama belli bir saatte 70-80 tane verdi. o anları takip etmek lazımO anlar heeppp ben bilgisayar başında olmayınca geliyo isterseniz kalkcağım zaman haber veriyimm
dün hangi saatte verdiler.belki bugünde öyle olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArtık gıdım gıdım veriyolar ya benim takip ettiğime göre saatte 4-5 hediye falan düşüyoevet her saat başı 4-5 tane. o da deo genelde. dün ama belli bir saatte 70-80 tane verdi. o anları takip etmek lazımO anlar heeppp ben bilgisayar başında olmayınca geliyo isterseniz kalkcağım zaman haber veriyimm kalk artık