0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnerde yazıyor o.ben okumadım hiç.öyle bişey yapmazlar bence .sayfaların başında yazmışlardı.Ondan yazdımaynı hesptan 2.yi vermiyorlarip ye gelince değişik hesaplardan oynanabiliyor fakat sahte hesap açıp kazanlara vermeyeceklermişmesela adres ler aynı ama isimler çok değişikben bööyle düşünüyotrumKullanım şartlarında yazıyor, aynı ip ile aynı ürün gönderilmeyecekHediye kazanan tüm kullanıcılar için IP adresi tespiti yapılacaktır. IP adresi aynı olan kazananlar, aynı üründen 1’den fazla kazanamazlar. Kazanmış olsalar dahi kazandığı üründen yalnızca 1 adet gönderilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnerde yazıyor o.ben okumadım hiç.öyle bişey yapmazlar bence .sayfaların başında yazmışlardı.Ondan yazdımaynı hesptan 2.yi vermiyorlarip ye gelince değişik hesaplardan oynanabiliyor fakat sahte hesap açıp kazanlara vermeyeceklermişmesela adres ler aynı ama isimler çok değişikben bööyle düşünüyotrum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnerde yazıyor o.ben okumadım hiç.öyle bişey yapmazlar bence .sayfaların başında yazmışlardı.Ondan yazdım
nerde yazıyor o.ben okumadım hiç.öyle bişey yapmazlar bence .
Bu bb krem ne menem bişeymiş de herkes ondan istiyoBen duş jeli ve traş jellerine oynuyom
hiç bayan profilinden oynayıp erkek ürünü kazanan oldumu,ya da tam tersi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu bb krem ne menem bişeymiş de herkes ondan istiyoBen duş jeli ve traş jellerine oynuyomfondöten gibi bişey, erkeksen pek işine yaramaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu bb krem ne menem bişeymiş de herkes ondan istiyoBen duş jeli ve traş jellerine oynuyomfondöten gibi bişey, erkeksen pek işine yaramaz Fondöten deyince tüm büyüsü kaçtı