0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu degılmı yahu aynı IP uzerınden aynı urun kazanınca yollanmayacak? ben oyle bılıyorum yahu
yemın ederım aklımı bozdum dizim agrıyordu onu bıle unuttum bagımlılık yapıyor bu delı oyun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemın ederım aklımı bozdum dizim agrıyordu onu bıle unuttum bagımlılık yapıyor bu delı oyun Neyse en azından bi işe yaramışta ağrını unutturmuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemın ederım aklımı bozdum dizim agrıyordu onu bıle unuttum bagımlılık yapıyor bu delı oyun Neyse en azından bi işe yaramışta ağrını unutturmuş aman zaten o da olmayacak bır kaza sayesınde oldu...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemın ederım aklımı bozdum dizim agrıyordu onu bıle unuttum bagımlılık yapıyor bu delı oyun Neyse en azından bi işe yaramışta ağrını unutturmuş aman zaten o da olmayacak bır kaza sayesınde oldu... Geçmiş olsun.. Ölsek, bilgisayar başından kalkmicaz zaten bu gidişle