0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmagan sabuncubelinde misin ızmir in girişindeki yervalla izmiri hiç bilmiyorumki orasımı oluyor 57.tugaymış iişte genelde oraya veriyorlar ama inş küçük parka yakın olan yerdiraynen oyle yakın olan yermiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmagan sabuncubelinde misin ızmir in girişindeki yervalla izmiri hiç bilmiyorumki orasımı oluyor 57.tugaymış iişte genelde oraya veriyorlar ama inş küçük parka yakın olan yerdir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmagan sabuncubelinde misin ızmir in girişindeki yervalla izmiri hiç bilmiyorumki orasımı oluyor 57.tugaymış iişte
armagan sabuncubelinde misin ızmir in girişindeki yer
şimdiden hayırlı teskereler armagan.izmirli olaraktan izmirin heryeri güzeldirde senin askerlik yapacağın yer bi asker için bence çok güzel bi yer gidince görürsün zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdiden hayırlı teskereler armagan.izmirli olaraktan izmirin heryeri güzeldirde senin askerlik yapacağın yer bi asker için bence çok güzel bi yer gidince görürsün zatenağaçlık falanmış galiba
Valla ben aynı ıp falan alıyorum.Göndermezlerse göndermezler.Ama ya gönderirlerse? 5000 kişiyi nasıl kontrol edecekler?.Ama bide ederlerse zaten yarısı Armağanın.O düşünsün.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben aynı ıp falan alıyorum.Göndermezlerse göndermezler.Ama ya gönderirlerse? 5000 kişiyi nasıl kontrol edecekler?.Ama bide ederlerse zaten yarısı Armağanın.O düşünsün. benim gibi çakal bir insan onu düşünmüştür heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben aynı ıp falan alıyorum.Göndermezlerse göndermezler.Ama ya gönderirlerse? 5000 kişiyi nasıl kontrol edecekler?.Ama bide ederlerse zaten yarısı Armağanın.O düşünsün. benim gibi çakal bir insan onu düşünmüştür heralde benim gibi bi mitomana da bi çakallık öğretsene