ya bi yürü git bana balık tutmayı öğretme bana balık ver balıkkkk!
taam sen herhangi bişey kazan ben onu BB krem e çeviririm takas yaparım sen ona yorma kafanı
biz de biliyoz herhalde odaklanıp biriktirmeye çalışıyoz 4 de kalıyo. üç hakla da bişey olmuyo yavrum maalesef.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bi yürü git bana balık tutmayı öğretme bana balık ver balıkkkk!
taam sen herhangi bişey kazan ben onu BB krem e çeviririm takas yaparım sen ona yorma kafanı
biz de biliyoz herhalde odaklanıp biriktirmeye çalışıyoz 4 de kalıyo. üç hakla da bişey olmuyo yavrum maalesef.asabiiiiiiiiiiii
ee oyle 3 hakla 5 hakla olmaz bu iş 40-50 hak yapacan istediğini kazanmak istiyosan
sana vız gelir tırıs gider bu kampanya yaw sen usta kampanyacısın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bi yürü git bana balık tutmayı öğretme bana balık ver balıkkkk!
biz de biliyoz herhalde odaklanıp biriktirmeye çalışıyoz 4 de kalıyo. üç hakla da bişey olmuyo yavrum maalesef.asabiiiiiiiiiiii
ee oyle 3 hakla 5 hakla olmaz bu iş 40-50 hak yapacan istediğini kazanmak istiyosan
sana vız gelir tırıs gider bu kampanya yaw sen usta kampanyacısın
ya bi demiyo ya kazanırım canın sağolsun senden kıymetli mi tuttuğun altın olsun ellerin dert görmesin yüzün hep gülsün filan, hiç diyo mu bunları, varsa yoksa goygoy. 3 hesabım var benim 40-50 hak bana tırıs gelir vız gider esas. sen dur gideceksin asker ocağına, dur sennnn, ahh
sen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yokohaa kelime oyunlarına bak hele
bugun çok cazgır gördüm seni ahahahaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yokohaa kelime oyunlarına bak hele
serbest çağrışımda Türkiye rekoru bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yokohaa kelime oyunlarına bak hele
serbest çağrışımda Türkiye rekoru bendeünlü oldun artis oldun tabi bizi beğenmezsn artık tv ye çıktın yarışma porogramlarına katıldın milyon dolarlar kazandın bizi hakir görürüsün aşağılarsın ezersin değilmi haaaaaaaaaaaaa
Sevgili cals, yazını ağlayarak okudum.Gerçekten çok haklısın.her yede sınıf farkı ne olacak sonumuz böyle bilmem
gizo 1 samet 2 bıktım bunalrdan ya resmen
![]()