İsteyen istediği kadar katılır
arkadaşlar söylemeden edemeyceğim
1 kere hediye kazandıktan sonra tekrar neden yarışıyorsunuz ??
1 tane yetmiyor mu?
haklısın usta kampanyacılar deneyimli kampanyacılar deli gibi kazanırlar acemi kampanyacı ilk defa birşey kazanır ve 2 defa kazanınca bu göze batar..
arkadaşım bende usta kampanyacıyım ama ayıp yani bi de bu kadar kazandım demek bana abes geliyor ben 2 den fazla kazanmak istemem açıkçası hak yani herkesin gözü var onda... vicdanınıza kalmış bişiiiiii
bende eşimin hesabından 8. gün kazandım.bi dahada kazanayım die zorlamadımda.sadece çek kazanayım uğraşıyorum oda olmuyo mübarek.zaten sadece eşim ve kendi hesabımdan katılıyorum.yinede şansım iyi şükür..
arkadaşlar söylemeden edemeyceğim
1 kere hediye kazandıktan sonra tekrar neden yarışıyorsunuz ??
1 tane yetmiyor mu?
haklısın usta kampanyacılar deneyimli kampanyacılar deli gibi kazanırlar acemi kampanyacı ilk defa birşey kazanır ve 2 defa kazanınca bu göze batar..
arkadaşım bende usta kampanyacıyım ama ayıp yani bi de bu kadar kazandım demek bana abes geliyor ben 2 den fazla kazanmak istemem açıkçası hak yani herkesin gözü var onda... vicdanınıza kalmış bişiiiiii
haklısın ne kadar kazandığımızı söylememek lazım sonuçta çoğu kişi öyle yapıyor

vicdan diyorsun benim vicdanım rahat çok şükür.bugün ben katılmasam senin kazanacağın garanti mi yoo!şans kısmet.o sana çıkacak olduktan sonra ben katılsam da katılmasam da çıkar.kimse burda kimsenin katılma hakkına karışamaz isteyen istediği kadar katılır..