Gönderen Konu: knorr  (Okunma sayısı 93107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
knorr
« : 23 Temmuz 2012, 10:32:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Katılım Koşulları
1.   “Knorr Ramazan Geldi Hoş Geldi!” kampanyası, Saray Mah. Dr.Adnan Büyükdeniz Cad. No:13 Ümraniye / İstanbul adresinde faaliyet gösteren Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (bundan sonra Unilever olarak adlandırılacaktır) tarafından düzenlenmektedir.

2.   Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışında kalmaktadır.

3.   “Knorr Ramazan Geldi Hoş Geldi!” kampanyası 20.07.2012 Cuma günü saat 12.00’da başlayıp 18.08.2012 Cumartesi günü saat 23.59’da sona erecektir. Kampanya, apps.facebook.com/hosgeldinramazan adresinde yayınlanmaktadır.

4.   Kampanya süresince, apps.facebook.com/hosgeldinramazan isimli internet adresine girerek (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin fan page’inde yer alan “Knorr Ramazan Geldi Hoş Geldi!” uygulamasını kabul ederek) veya bannerlar vasıtasıyla ilgili sayfaya yönelerek, ad, soyad, e-posta adresi ve yaşadığı il bilgilerinin Facebook üzerinden ücretsiz olarak alınmasına izin veren kullanıcılar katılmaya hak kazanacaklardır.

5.   Kampanyada yer alan “Günün Bilmecesi” bölümü ramazan boyunca her gün farklı bir soru ile saat 10.00 ila 16.00 saatleri arası rastgele bir saatte yayına girecektir. Saat 21.00’a kadar yayında kalacaktır. Günün kazananları bilmeceye doğru cevap verenler arasında yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kazananlar her gün 21.00’da aynı sayfadan duyurulacaktır. “Günün Bilmecesi”ne kullanıcılar her gün bir kez katılabilir. Ancak bir kez hediye kazanan kişi diğer günlerde de katılabilir ve hediye kazanabilir.

6.   “Günün Bilmecesi” bölümünden her gün 5 kişi çekiliş ile 50 TL değerinde hediye çeki kazanacaktır. Hediye çekinin geçerli olduğu mağaza ve markalar aşağıdaki gibidir:
Arçelik, Jumbo, Mandarina Duck, MudoCity, MudoConcept, Tefal, Tekin Acar, TeknoSA, YKM, ZEN
Hediye çekinin son kullanılma tarihi (geçerlilik tarihi) 25 / 08 / 2013’dir. Hediye çeki kazanan yarışmacı (katılımcı), geçerlilik süresi geçen hediye çeki için herhangi bir hak iddia edemez.
Hediye çeki ilgili mağazaların başka bir kampanyası veya indirimi ile birleştirilemez.
Hediye çeki hiçbir koşulda nakde çevrilemez.
Hediye çeki, üye iş yerlerinin fabrika satış mağazalarında veya fabrikalarında geçerli değildir.
Hediye çeki ile satın alınan ürünün değerinin hediye çekinde az olması halinde, para üstü verilmez.
Hasar görmüş, yırtılmış, tahrip edilmiş hediye çeki geçerli değildir.

7.   Kampanyada yer alan “Ramazan Eğlencesi” oyunu ramazan boyunca her gün farklı bir günün konusu ile saat 16.00 ila 21.00 saatleri arası yayında olacaktır. Bu bölümde her gün verilen farklı konular ile ilgili kullanıcılar akıllarına gelen kelimeleri ilgili alana yazıp gönderirler. Oyuna giren katılımcı, kendisinden bir önce ilgili alana kelime yazıp gönderen kişinin kelimesi ile aynı kelimeyi yazıp göndedir ise hediye çekilişine katılmaya hak kazanacaktır. Örneğin: Sırasıyla A isimli KATILIMCI “Y” kelimesini yazmış, B isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış ve C isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış olsun. Bu durumda C isimli KATILIMCI çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Sırasıyla A isimli KATILIMCI’nın “Z” kelimesini yazmış, B isimli KATILIMCI “Y” kelimesini yazmış ve C isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış olması halinde ise; bu kez C isimli katılımcı çekilişe katılma hakkı kazanamayacaktır. Çekilişe katılma hakkı kazanmak için bir önceki kişinin kelimesi ile aynı kelimeyi yazmak esastır. Bu örnekte verilen “Y” ve “Z” kısaltmaları, bir kelimeyi ifade etmek amacıyla yazılmıştır. Günün kazananları kelime eşleşmesini sağlayan kişiler arasında yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kazananlar her gün 21.00’da aynı sayfadan duyurulacaktır. “Ramazan Eğlencesi”nden bir kez hediye kazanan kişi diğer günlerde de katılabilir ve hediye kazanabilir.

8.   “Ramazan Eğlencesi” oyunundan her gün 10 kişi çekiliş ile Knorr ürünlerinden oluşan hediye paketi kazanacaktır. Verilecek Knorr ürünleri aşağıdaki gibidir:
1 adet 4’lü Knorr Tavuk Suyu,
1 adet Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi (Mangal Lezzeti)
1 adet Knorr Fırında Rulo Kofte Harcı
1 adet Knorr Fırında Et Çeşnisi (Dömi Glas),
1 adet Knorr Çiğ Köfte Köfte Harcı,
1 adet Knorr Valide Sultan Çorbası,
1 adet Knorr Kazdağı Çorbası

9.   “Knorr Lezzet Karavanı” bölümünde ramazan boyunca her gün farklı bir parola ve Knorr karavanının bulunduğu yer bilgisi yayınlanacaktır. Sayfaya girip parolayı alan kişiler Knorr karavanının olduğu adrese giderek karavandaki yetkili kişilere o güne ait parolayı söyledikleri takdirde Knorr’dan Valide Sultan ve Kazdağı Çorbaları’nı kazanacaktır. Dağıtılacak olan hediye çorbalar karavandaki günlük stoklarla sınırlıdır.

10.   Kazananların hediyelerini teslim alabilmeleri için kendilerinden tam iletişim bilgileri istenecektir. Kampanyanın bitim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde hediyenin gönderileceği adresi ve telefon numarasını bildirmeyen talihliler hediye haklarını kaybetmiş olacaktır. Bu hediye başkaca bir yedek talihli seçilmeyecektir. Elektronik ortamda teknik nedenlerden dolayı oluşabilecek gecikmelerden dolayı kampanyayı düzenleyen firma sorumlu tutulamaz. Katılımcıların bildirdikleri e-posta adreslerinin eksik veya hatalı olması nedeniyle gönderinin ulaşmaması durumunda, kazananların İnternet sitesinde yapılacak ilan ile belirtilmesi, kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez. Kazanan kişinin adres bilgilerinin ulaşması akabinde, belirtmiş olduğu posta adresine kargo aracılığıyla hediyesi ücretsiz olarak gönderilecektir.

11.   Kargo firması gönderinin verilen adrese ulaştırılmasından sorumludur. Kişinin adresinde bulunmaması halinde kargo firmasının erişim bilgilerini içeren bir not bırakılacak olup; talihlinin bu notta belirtilen şubeden hediyesini alması gerekir. 20 gün boyunca şubeden teslim alınmayan hediye Unilever’e iade edilir. Böylece kişi hediye kazanım hakkını kaybeder.

12.   Bu kampanyaya, kampanyanın yapıldığı gün itibariyle 18 yaşından küçük olanlar katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri alamazlar.

13.   Kampanyaya katılım için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

14.   Hediye kazanma hakkı satılamaz, devredilemez ve ertelenemez; kazanılan hak nakde veya mala çevrilemez.

15.   Kampanya kaydı esnasında kişisel bilgilerle ilgili yanlış beyanlarda bulunanlar hediye alma hakkı kazanamazlar. Bu gibi durumlarda Unilever’in hiçbir sorumluluğu yoktur.

16.   Unilever; kampanya boyunca ve sonrasında, uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıları, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek, bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan elde edilen çekiliş hakkı, anket katılımı vb. her türlü işlem veya hak edilen ve kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün kampanya verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, kazananı değiştirme hakkına sahiptir.

17.   Katılımcılar, kendilerinden istenen bilgileri tam ve doğru olarak doldurmak zorundadırlar. Eksik ya da yanlış beyan edilmiş bilgilere sahip katılımcılar, hediye kazansalar dahi bu haklarını kaybederler.

18.   Unilever, bu kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.

19.   Bu kampanyaya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş ve AD İnteraktif Elektronik Reklam ve Haberleşme Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile birinci dereceden yakınları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.

20.   Gizlilik ilkesi çerçevesinde, katılımcıların kişisel bilgileri, sahiplerinin izni olmaksızın kampanyayla ilgili kurumların dışında hiçbir kurum veya kişi ile paylaşılmayacaktır. Bu konuda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinde yer alan Unilever’in gizlilik politikası geçerlidir. Ancak katılımcılar, kazanmaları durumunda ad-soyad-şehir bilgilerinin web sitesinde yayınlanmasını, ad-soyad-adres-telefon bilgilerinin kargo firmasına verilmesini kabul ederler.

21.   Kampanyayla ilgili konularda sitemizde yer alan iletişim formunu kullanarak veya 0212 274 20 44 numaralı telefonu arayarak adinteractive’e ulaşabilirsiniz.

22.   Unilever bu kampanyayı, önceden duyurmaksızın istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını kendilerinde saklı tutarlar.

23.   Unilever, bu kampanyaya katılan herkese, tüm ürünleri veya kampanyaları ile ilgili tanıtım amaçlı, katılım veya ödül sunumu için bilgi teyidi amaçlı e-posta gönderme hakkını saklı tutar.

24.   İhtilaf vukuunda İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

25.   Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, Unilever’in kampanya ve kampanya uygulama kayıtları esas alınacaktır.

26.   Kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki hükümleri kabul etmiş sayılır

Çevrimdışı loopselcuk

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: knorr
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2012, 10:44:52 »
Yarısmacıyız diyoruz 3 gün geçmiş

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2012, 10:55:29 »
bilmece 10-16 rasında yayınlanıyomuş belli bi saati olmaması kötü:(

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2012, 10:56:08 »
kaç gündür varmış kimse açmamış

Çevrimdışı periler

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2012, 11:41:35 »
ramazan eglencesı kısmı acıldı.konu:sahurda beslenme...
şansım! lütfen yakamı bırakma...

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2012, 12:40:47 »
hepimiz aynı seyi yazsak sansımız yükselir?

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2012, 12:42:34 »
ben dün gece açmıştım bu konuyu ama ne hikmetse kayıp silinmiş >:( >:(

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2012, 13:08:37 »
;D

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2012, 13:15:03 »
;D

:P :P :P :P

Çevrimdışı eksi4

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2012, 13:24:03 »
ramazan davulcusu olar mı :D
VEDA ETTİM; beni üzenlere, karşılıklı otururken huzursuzluk verenlere, akıl verip akıl almayanlara, iğneleyip yaralayanlara...