Gönderen Konu: knorr  (Okunma sayısı 104275 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Ynt: knorr
« Yanıtla #1070 : 11 Ağustos 2012, 19:02:43 »
Katılım Koşulları

7.   Kampanyada yer alan “Ramazan Eğlencesi” oyunu ramazan boyunca her gün farklı bir günün konusu ile saat 16.00 ila 21.00 saatleri arası yayında olacaktır. Bu bölümde her gün verilen farklı konular ile ilgili kullanıcılar akıllarına gelen kelimeleri ilgili alana yazıp gönderirler. Oyuna giren katılımcı, kendisinden bir önce ilgili alana kelime yazıp gönderen kişinin kelimesi ile aynı kelimeyi yazıp göndedir ise hediye çekilişine katılmaya hak kazanacaktır. Örneğin: Sırasıyla A isimli KATILIMCI “Y” kelimesini yazmış, B isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış ve C isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış olsun. Bu durumda C isimli KATILIMCI çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Sırasıyla A isimli KATILIMCI’nın “Z” kelimesini yazmış, B isimli KATILIMCI “Y” kelimesini yazmış ve C isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış olması halinde ise; bu kez C isimli katılımcı çekilişe katılma hakkı kazanamayacaktır. Çekilişe katılma hakkı kazanmak için bir önceki kişinin kelimesi ile aynı kelimeyi yazmak esastır. Bu örnekte verilen “Y” ve “Z” kısaltmaları, bir kelimeyi ifade etmek amacıyla yazılmıştır. Günün kazananları kelime eşleşmesini sağlayan kişiler arasında yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kazananlar her gün 21.00’da aynı sayfadan duyurulacaktır. “Ramazan Eğlencesi”nden bir kez hediye kazanan kişi diğer günlerde de katılabilir ve hediye kazanabilir.

Demiş firma..Yani firma bile izin veriyor .. :)
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1071 : 11 Ağustos 2012, 19:04:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Katılım Koşulları

7.   Kampanyada yer alan “Ramazan Eğlencesi” oyunu ramazan boyunca her gün farklı bir günün konusu ile saat 16.00 ila 21.00 saatleri arası yayında olacaktır. Bu bölümde her gün verilen farklı konular ile ilgili kullanıcılar akıllarına gelen kelimeleri ilgili alana yazıp gönderirler. Oyuna giren katılımcı, kendisinden bir önce ilgili alana kelime yazıp gönderen kişinin kelimesi ile aynı kelimeyi yazıp göndedir ise hediye çekilişine katılmaya hak kazanacaktır. Örneğin: Sırasıyla A isimli KATILIMCI “Y” kelimesini yazmış, B isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış ve C isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış olsun. Bu durumda C isimli KATILIMCI çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Sırasıyla A isimli KATILIMCI’nın “Z” kelimesini yazmış, B isimli KATILIMCI “Y” kelimesini yazmış ve C isimli KATILIMCI “Z” kelimesini yazmış olması halinde ise; bu kez C isimli katılımcı çekilişe katılma hakkı kazanamayacaktır. Çekilişe katılma hakkı kazanmak için bir önceki kişinin kelimesi ile aynı kelimeyi yazmak esastır. Bu örnekte verilen “Y” ve “Z” kısaltmaları, bir kelimeyi ifade etmek amacıyla yazılmıştır. Günün kazananları kelime eşleşmesini sağlayan kişiler arasında yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kazananlar her gün 21.00’da aynı sayfadan duyurulacaktır. “Ramazan Eğlencesi”nden bir kez hediye kazanan kişi diğer günlerde de katılabilir ve hediye kazanabilir.

Demiş firma..Yani firma bile izin veriyor .. :)

aynen arkadaşım ;) teşekkür ederim..
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı Gambit

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1072 : 11 Ağustos 2012, 19:08:50 »
Firma izin veriyor da Milli Piyango izin veriyor mu? :D
Şaka maka tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş.
Ben kampanya başladığından beri katılıyorum hala kazanamadım.
Şu garibana aranızda Ramazan kolisi çıkartın.. ;)

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #1073 : 11 Ağustos 2012, 19:12:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Firma izin veriyor da Milli Piyango izin veriyor mu? :D
Şaka maka tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş.
Ben kampanya başladığından beri katılıyorum hala kazanamadım.
Şu garibana aranızda Ramazan kolisi çıkartın.. ;)

Katılım Koşulları

2.   Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışında kalmaktadır.

Milli piyango kapsamı dışındaymış  :)
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1074 : 11 Ağustos 2012, 19:17:41 »
gambit sen de kazanırsın inş çıkmadık candan ümit kesilmez  :D katılmaya devamm
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı aslan_harun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1075 : 11 Ağustos 2012, 19:18:12 »