0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkargosu gelenler ne zaman kazandı acaba?benimki de gelir mi acaba bugün?zaten kpss açıklanmış moral 0,bari kargo gelsin de sevineyim 9.gün kazananıydım bugün sabah geldi kargo.içindeki çiğköfte harcıyla iftara çiğköfte bile yaptım.nasıl oldu çok merak ediyorum bakalım
kargosu gelenler ne zaman kazandı acaba?benimki de gelir mi acaba bugün?zaten kpss açıklanmış moral 0,bari kargo gelsin de sevineyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar söylemeden edemeyceğim1 kere hediye kazandıktan sonra tekrar neden yarışıyorsunuz ??1 tane yetmiyor mu?haklısın usta kampanyacılar deneyimli kampanyacılar deli gibi kazanırlar acemi kampanyacı ilk defa birşey kazanır ve 2 defa kazanınca bu göze batar..
arkadaşlar söylemeden edemeyceğim1 kere hediye kazandıktan sonra tekrar neden yarışıyorsunuz ??1 tane yetmiyor mu?
İsteyen istediği kadar katılır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİsteyen istediği kadar katılırkatıl katılllllll
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar söylemeden edemeyceğim1 kere hediye kazandıktan sonra tekrar neden yarışıyorsunuz ??1 tane yetmiyor mu?haklısın usta kampanyacılar deneyimli kampanyacılar deli gibi kazanırlar acemi kampanyacı ilk defa birşey kazanır ve 2 defa kazanınca bu göze batar..arkadaşım bende usta kampanyacıyım ama ayıp yani bi de bu kadar kazandım demek bana abes geliyor ben 2 den fazla kazanmak istemem açıkçası hak yani herkesin gözü var onda... vicdanınıza kalmış bişiiiiii
Lütfen birbirimizi kırmadan yorum yapalım. Bu günler birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günler.