0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barkot okutun gelince alırız dedim de yapamayız dediler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarkot okutun gelince alırız dedim de yapamayız dediler..O çalışanlar kendi kartlarını geçmişlerdir size yok çekmişlerdir.Fortumu kendilerine bağlamışlardır anlayacağın.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarkot okutun gelince alırız dedim de yapamayız dediler..yalancılar.Ben böyle okadar çok ürün aldım ki.Gelmeyen bir ürün olsa bile getirtme yetkileri var.Üstelik bu formulu müşteri hizmetleri onlara söylüyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarkot okutun gelince alırız dedim de yapamayız dediler..yalancılar.Ben böyle okadar çok ürün aldım ki.Gelmeyen bir ürün olsa bile getirtme yetkileri var.Üstelik bu formulu müşteri hizmetleri onlara söylüyor.Benim tikvesli yogurtta yapmamislardi yok stok yok mudur dedi kalmisti yogurtlar
5 tane almıştım diğerlerinin barkodu okuttuk sipariş verdiler istediğiniz zaman gelip alın dediler yalnız bal kaymaklının çok kötüydü tadı bi daha asla almam ondan..!!!
alanların hepsine afiyet olsun bizde 5 kartımızla aldık biri düşmedi onuda yarın yükleticem iinş.yanlız fantaların hiçbiri düşmedi neden acaba?