0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüper:) 31 adet money kartı nerden buldunuz???deşifre oldun bioo Buz dağının görünen kısmı o ? Hayalet kart olarak tanımladığım kartlarım var benim.Adı sanı adresi belli olmayan herhangi birisinin şikayetine maruz kalmayacak kartlar bunlar.Adıma kayıtlı kartları bu işlere karıştırmıyorum D:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüper:) 31 adet money kartı nerden buldunuz???deşifre oldun bioo
süper:) 31 adet money kartı nerden buldunuz???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon dakika golüyle maç benim. Derin dondurucu şart.Karşıdaki kuruyemişçinin dolaba gömdüm hepsini.Stok bittikçe çıkartıp çıkartıp yicez.varya idolsün bio maşşallah baya çeşit yapmışsın bizim markette 2 çeşit vardıÇeşit deyince akla ben gelirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon dakika golüyle maç benim. Derin dondurucu şart.Karşıdaki kuruyemişçinin dolaba gömdüm hepsini.Stok bittikçe çıkartıp çıkartıp yicez.varya idolsün bio maşşallah baya çeşit yapmışsın bizim markette 2 çeşit vardı
Son dakika golüyle maç benim. Derin dondurucu şart.Karşıdaki kuruyemişçinin dolaba gömdüm hepsini.Stok bittikçe çıkartıp çıkartıp yicez.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSon dakika golüyle maç benim. Derin dondurucu şart.Karşıdaki kuruyemişçinin dolaba gömdüm hepsini.Stok bittikçe çıkartıp çıkartıp yicez.varya idolsün bio maşşallah baya çeşit yapmışsın bizim markette 2 çeşit vardıÇeşit deyince akla ben gelirim bende 17 face'li money kart var dün anca 8 tane alabildim, derin dondurucu dört altta dört üstte full dolu:) peki arkadaşım bu golf'leri alırken kasiyerler veya tansaş veya migros çalışanları şok geçirdi mi?