ya bu sanal marketten alışveriş şartı nedir,kargo ücreti vs. oluyor mu ?
kayıt ettirmedim bugün ama önceden kayıtlıydı herhalde, yeniden kart nosu girdiniz mi?
hemen sanal marketten almak lazım 
sanal marketten alışveriş için illa buylunduğun yerde mi olması gerekiyo Migros'un?
benim bulunduğum semtte Migros yok mesela, sanal marketten ürün alınca getiriyolar mı?
bi de ne kadar alıyorlar ücret?
benim bulunduğum ilçedede yok ama getiriyorlar. zaten ilk girişte semt seçimi var getiriyorlarsa orda vardır semtiniz. en fazla 2.75 alıyorla rücreti eğer 50 nin üzerindeyse 1.75 alıyorlar. bu fiyatlar mesafeye görede değişiyor yanlış konuşmuş olmayım. en fazla 2.75 diyelim oda zaten sipariş sayfasında görünüyor. en az 30 tl lik sipariş vermen gerekiyor birde. kart bilgilerini güncelleyerek kaç kartın varsa 1 kere 30 tl lik alıp 2.75 ödeyerek sipariş ek yapmak suretyiyle diğerlerini ücretsiz alabiliyorsun
Arkadaşlar ben 2 haftadır tıkla kazandan % 75 kazanmama rağmen size özel kampanyalar kısmında kazandıklarım gözükmüyor.Bu kampanya içinde facebookta money clup size özel kampanyalardan dondurmanızı görüp alabilirsiniz yazmış bende oda yok sizde gözüküyormu dondurma.
indirim felan düşmedi bende..
Henüz kampanya oluşturulmamıştır.Object reference not set to an instance of an object.
henüz görünmüyor. zaten güncelelme var o yüzden görünmüyor demişti müşteri temsilcisi.
biri napıcağımızı yavaşça banada anlatabilir mi
biri napıcağımızı yavaşça banada anlatabilir mi 
sakin ol. ellerini başının üstüne koy

bekliyoruz kuzum henüz, külkedisi gitmiş ama alamamış.
yakın ve müsait olan arkadaşlardan haber bekliyoruz.
kayıtlı kartlarımıza direk yükleyeceklerini söylediler, daha önce yaptıkları gibiiii.
Tansaş tan alabiliyormuyuz acaba?