düşmedi düşmedi son kalan çikolatalı yerine balkaymak %33lü aldıydım düşmedi . diğerini almak için gittiğimde kapmış bi kadın hemen

sinir oldum zaten luna da yok fantada yok ordakilerde hiç yardımcı olmadıı iyice sinir oldum geldim
2 yere gittim yakın yok..
7.45 lik var düşmüyor onlar da.. 5.90 lık olacakmış..
Benim arkadaşımdada 4 kart vardı oda 2 kez gitti bugün alamadı kartı tanımlı değilmiş telefonla aradı telefondaki kadın öyle demiş üzüldüm baya yol gitti çünkü
bizim tansaştan dönme tek migrosumuz ülker satmıyormuş

aglamak istiyorum gitti canım dondurmalar. alan arkadaşlar afiyet olsun
bizim tansaştan dönme tek migrosumuz ülker satmıyormuş
aglamak istiyorum gitti canım dondurmalar. alan arkadaşlar afiyet olsun
alamayan olunca gerçekten çok üzülüyorum.kısmette yokmuş demekki diye bende alamayınca ürün böyle teselli ediyorum kendimi
yaaa niye düşmüyor ki sizin %33 lükler acabaya müşteri hizmetlerine gidip ordan telefon açtırın düzeltirler belki
indirimide facebook olarak yazıyor fişte
Ben ikinci gidişimde %33leri aldım.Kasaya götürdüm.Düşmedi.Öğleden sonra onlar gelmiş.Sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım.Onlar düşmez dediler.Başka bir mağazadan getirtin diye talimat verdiler görevliye.Ben öğlelikle 900 ml.aldım.
bende 33 lük aldım düştü sorunsuz
yolda gelirken şansım olsa anam beni erkek dogurmus diye diye geldim. şimdi iyiyim gecti:)))))) canım sagolsun. ben sevindim hepinizin adına afiyet olsun kilo almazsınız inş
Antalya Uncalı Migrosta dondurmaları buldum.Konyaaltında olup alamayanlara duyrulur.
adanada gezmediğim migros kalmadı
adanada gezmediğim migros kalmadı
aynen bende 3 migrosa gittim yok...