0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacebook a canımmm Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartın kayıtlıysa güncelleme YAPMA ama sakın.salı günküleri alabildiğime göre kayıtlıdır dimi başka kayıt yaptım mı bilmiorum ben
facebook a canımmm Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartın kayıtlıysa güncelleme YAPMA ama sakın.
Ben bundan önceki tıkla kazanlardaki ürünleri sorunsuz almıştım ama luna ve fanta gözükmüyor ben alamadım onları alabilen oldumu acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacebook a canımmm Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartın kayıtlıysa güncelleme YAPMA ama sakın.salı günküleri alabildiğime göre kayıtlıdır dimi başka kayıt yaptım mı bilmiorum ben evet, elbetteee, şüphesizz yok başka bi kayda gerek yok, gelsin dondurmalarrr
Ben gittim migrosa 900 mg lık çeşitten aldım ama düşmedi
hahahhaa ben alıp sana gönderirim mesela, sen alıp bana gönderirsin, öyle öyle herkese gelmiş olur olmaz mı