Gönderen Konu: Gillette - Japon Kale  (Okunma sayısı 39485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Japon Kale (Artık Başlasın!)
« Yanıtla #70 : 05 Haziran 2009, 21:38:33 »
harbiden şerefsizlik bu ya.  ben sabah 9 dan beri oynuyorum. şerefsiz arkadan geldi beni geçti. üstelik benim şut çekmedigim adam bile yok.. (edit: yazdıklarınıza dikkat etmezseniz forumdan uzaklaştırılacaksınız) nasıl oluyorda 30 dakkada 100 puan yapıyorsun? bir cvp ver.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 22:36:07 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 05 Haziran 2009, 21:47:01 »
puanı yükseltti bi güzel şimdide normal şekilde oynuyorki anlaşılmasın diye bizde anlamıcaz güya bişey. pes artık

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #72 : 05 Haziran 2009, 21:52:05 »
lütfen screen shotları alan biri varsa yollasın bunu siteye bu nedir abi ya!!  ben mal mıyım sabahtan beri oynuyorum

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #73 : 05 Haziran 2009, 22:13:55 »
dediğiniz gibi bash birden bire durdu. 30 dak içinde 100 puan fark kapattı sonra durdu ;D  millet işini biliyor vallaha

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 05 Haziran 2009, 22:26:32 »
kislakciyada bravo ekran görüntülerinde okadar guzel çıkıyorlar ki nerden nereye uçuş yaptıkları :D

Çevrimdışı kislakci

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #75 : 05 Haziran 2009, 22:27:21 »
arkadaşlar öğle saatlerinde de bu şekilde birden ortaya çıkanlar vardı. sistemden temizlediler bir süre sonra onları, buna bir çözüm bulmak gerekiyor... 1 saattir 180-200 arasında can çekişiyorum....

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #76 : 05 Haziran 2009, 22:27:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Arkadaşlar herkes hileden magdur olucağını hatta olduğunu düşünüyor.Bende diyorum ve bu yarışmayı hazırlayan Sesli Harfler şirketine e-mail atmayı düşünüyorum hatta ileride daha ileri gidip arıyacağım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden iletişimi ilgili kuruluşun, birazdan bir mesaj hazırlayıp atıcam.İlgileneler olursa benim gibi yapabilir.Ya da sitesindeki telefonla arayıp görüşebilirisiniz ( Bunun için biraz erken ) fakat böyle düşünmeyelim baştan hallederlerse oyundaki hatalrı yada izlerlerse ilk 10 - son10 da ki kişileri biizm için çok daha faydalı olucaktır.

Bu arada bazı arkadaşla (forumdan)r saolsun mesaj atıyorlar bana oyundan.Fakat cevap tuşuna bastığımda bu kişiye mesaj atılamaz diyor, kusura bakmayın konuşamıyorum sizlerler  :)

Hocam sana diyecek söz bulamıyorum. Hileden dert yanıyorsun ama sen ve birkaç kişi forumda grup kurarak birbirinize karşı maç yaparak avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Sizin yaptığınız hile değilde nedir. Kendinizide şikayet edersiniz artık.

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #77 : 05 Haziran 2009, 22:28:03 »
abi mailimi versem bana da atar mısın?  ekran görüntüüs almadım fakat çok hızlı ilerlediklerinin farkındayım

Çevrimdışı kislakci

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #78 : 05 Haziran 2009, 22:28:48 »
aaa ben ne yaptım ya.. gözlerimi bozdum sadece...

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 05 Haziran 2009, 22:33:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aaa ben ne yaptım ya.. gözlerimi bozdum sadece...

çok şanslısın ozaman 15 er 15 er arttın da... ya hakkaten varsa tüyosu söyleyin kardeşimde sabah bu yana oynuyor ilk 10 içinde ama arttığı kadarda düşebiliyor , sürekli artması demek bir oyuncunun felaket şanslı olmasını gerektirmez mi :D