Gönderen Konu: Gillette - Japon Kale  (Okunma sayısı 39265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kislakci

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Japon Kale (Artık Başlasın!)
« Yanıtla #80 : 05 Haziran 2009, 22:42:13 »
hayır .. bu rada 1 ve 2 sayfalara bakarsanız da benim yazılarımı göreceksiniz. saat 14 e kadar ve akşam 20:30 dan bu yana oynuyorum... ve 2 saatte sadece 50 puan civarında yükselebildim arkadaşlar. bu forumda yeni olduğum için tanımıyor olabilirsiniz. 2 yıldır aktif bir kampanyacıyım farklı forumlarda aboneliklerim vardı.. şimdi burada devam etmek istiyorum... ama oyunun püf noktası vs bilemiyorum.. ama şuan itibariyle herkese şut attım. yeni biri girerse diye bekliyorum ... ama yoruldum iyice. diğer kampanyalara geçiyorum. yarım saat sonra devam ederim :D

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #81 : 05 Haziran 2009, 23:42:40 »
bash baktı ki durum çakılyor ara verdi galiba.  ama ben ara vermedim. ara vermedigim halde yarın beni geçecek bakın görün.

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #82 : 05 Haziran 2009, 23:43:57 »
senin nick neydi ?

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #83 : 05 Haziran 2009, 23:45:13 »
allotrop benim

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #84 : 05 Haziran 2009, 23:49:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
allotrop benim

ilk günden iyi gidiyosun tebrikler  :)

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #85 : 05 Haziran 2009, 23:51:43 »
sabah 9 dan beri sadece işten eve gelirken ara verdim.   12 De arkadaşa devredecegim.  tek başına olacak iş degil.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 05 Haziran 2009, 23:55:49 »
bende oynuyorum .. en sonuncu olurum belki :) hiçbirşey anlamadım oyundan şut atıp duruyorum ama..  :)
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2009, 13:31:59 Gönderen: banban »
HeDoNisT !!

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 06 Haziran 2009, 00:13:33 »
yahu bazıları atıp tutmuş yok haksızlıktır yok adiliktir diye . gel görki bunu diyen şahıslar bunu becerebilseler ilk onlar yapar ama ben yaparım yada yapacağım diyince...çeşitli hakaretlere maruz kalıyorum ? niye sinsi olmadığım  saklamdığım içinmi  ? sen yapmazsan öbürü yapcak öbürü yapmaszsa diğeri ypacak velhasılı kelam birileri mutlka yapcak bunu herkez biliyorki oyunun sonlarına doğru bu oyundada hile olacak ve herzaman olduğu gibi hileyi en iyi yapan kazanacak....zaten bu dünyanın kuralı böyle burdaki birçok kişi kampanylar konusunda benden daha deneyimli bunu onlarda çok iyi biliyor.
herkesi kendin gibi sanma...burda bir çok oyunun hilesini bilip yapmayan arkadaşlar vardı.bu dünyanında kuralı degil..saygısızların kuralı..emege saygısızların...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 06 Haziran 2009, 00:16:23 »
Şu anda sonuncu benim. Sitede arkadaşlarınızı davet edin sana puan kazandıracak kaleler iyi olmaz mı diyor. Ben arkadaşımla anlaşırım. Bilerek gol yerim. O artı olarak yükselir ben eksiye düşerim. İkimizde kazanırız. Bu hile değil oyunu kuralına göre oynamaktır. Hile yapıp da açıklardan puan kazanmam kendime. İşine yarayacak arkadaşlar Ö.M. atabilir.

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 06 Haziran 2009, 00:22:11 »
arkadaşı olmayan tek başına mücadele edene yazık değilmi? kız kardeşim sabah beri gözünü kırpmadı oynuyor ne arkadaşı var nede yol yöntem biliyor yazık değilmi ona? galiba en güzeli bu tür oyunlara hiç bulaşmamak