Gönderen Konu: Gillette - Japon Kale  (Okunma sayısı 39514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Japon Kale (Artık Başlasın!)
« Yanıtla #60 : 05 Haziran 2009, 19:26:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
son günü yazarım kendimi sonuncu sıraya ya.... ;D

yaz yaz ...
Yakında bir şeyler kazanacağım inşallah :)

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 05 Haziran 2009, 19:31:24 »
İnsanda biraz yüz olur karakter olur! Kazanacağın tek bir ps3 tuşu bile haram zıkkım olsun
Aynen katılıyorum.

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #62 : 05 Haziran 2009, 19:40:43 »
Oyunu hiç beğenmedim. Oynayan arkadaşlara başarılar.

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #63 : 05 Haziran 2009, 19:54:18 »
arkadaşlar ilk 10dayım ama kör olmamak elde değl.  eger bu kadar çalışırız ve üstüne hile yaparlarsa harbi şerefsizliktir

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #64 : 05 Haziran 2009, 20:10:52 »

Arkadaşlar herkes hileden magdur olucağını hatta olduğunu düşünüyor.Bende diyorum ve bu yarışmayı hazırlayan Sesli Harfler şirketine e-mail atmayı düşünüyorum hatta ileride daha ileri gidip arıyacağım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden iletişimi ilgili kuruluşun, birazdan bir mesaj hazırlayıp atıcam.İlgileneler olursa benim gibi yapabilir.Ya da sitesindeki telefonla arayıp görüşebilirisiniz ( Bunun için biraz erken ) fakat böyle düşünmeyelim baştan hallederlerse oyundaki hatalrı yada izlerlerse ilk 10 - son10 da ki kişileri biizm için çok daha faydalı olucaktır.

Bu arada bazı arkadaşla (forumdan)r saolsun mesaj atıyorlar bana oyundan.Fakat cevap tuşuna bastığımda bu kişiye mesaj atılamaz diyor, kusura bakmayın konuşamıyorum sizlerler  :)

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #65 : 05 Haziran 2009, 20:21:25 »
arkadaşlar bunda hile yapılabiecegini sanmıyorum.  yukarıdaki arkadaşın puan basarim kendimi sonuncu filan yaparım dediğini de yetkililerin anlamayacak kadar aptal oldugunu sanmıyorum.   ben burda hergün oynarken geçmiş loglarıma baktıkarında bir de o arkadaşınkine baktıklarında kimin gerçekten oynayım oynamadıgını anlayacaklardır zaten.  Sabah 9:00  dan beri oynuyorum ve ilk 10 dayım. başarıla

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #66 : 05 Haziran 2009, 20:29:34 »
arkadaşlar bunda hile yapılabiecegini sanmıyorum.  yukarıdaki arkadaşın puan basarim kendimi sonuncu filan yaparım dediğini de yetkililerin anlamayacak kadar aptal oldugunu sanmıyorum.   ben burda hergün oynarken geçmiş loglarıma baktıkarında bir de o arkadaşınkine baktıklarında kimin gerçekten oynayım oynamadıgını anlayacaklardır zaten.  Sabah 9:00  dan beri oynuyorum ve ilk 10 dayım. başarıla

Hocam zaten bir anda puan basan değil beni aklıma şu geldi ; mesela kendisine atılan şutların nereye olduğunu bir şekilde görebilen birisi çok rahat üst sıralara oynayabilir.Zaten yetkililer bu konu hakkında uyarılırsa işi sıkı tutmak zorunda.Zaten kullanıcıların %50den çok daha fazası burdan  ;D

Çevrimdışı ZaGoR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #67 : 05 Haziran 2009, 21:16:08 »
yahu bazıları atıp tutmuş yok haksızlıktır yok adiliktir diye . gel görki bunu diyen şahıslar bunu becerebilseler ilk onlar yapar ama ben yaparım yada yapacağım diyince...çeşitli hakaretlere maruz kalıyorum ? niye sinsi olmadığım  saklamdığım içinmi  ? sen yapmazsan öbürü yapcak öbürü yapmaszsa diğeri ypacak velhasılı kelam birileri mutlka yapcak bunu herkez biliyorki oyunun sonlarına doğru bu oyundada hile olacak ve herzaman olduğu gibi hileyi en iyi yapan kazanacak....zaten bu dünyanın kuralı böyle burdaki birçok kişi kampanylar konusunda benden daha deneyimli bunu onlarda çok iyi biliyor.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 21:19:34 Gönderen: ZaGoR »
I see dead people...

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 05 Haziran 2009, 21:29:14 »
bash nickli kişi kim ? 20 dakika önce 120 puanı bile yoktu şimdi 195 oldu pes diyorum valla ilk 10 listesini sürekli takip ediyorum ekran görüntülerini alıyorum yeter yaa ben bu yazıyı yazarken 249 oldu yuh yani

Çevrimdışı mt93

• Usta Kampanyacı
  • Yine,yeniden burdayım :=)
« Yanıtla #69 : 05 Haziran 2009, 21:32:41 »
bash nickli kişi kim ? 20 dakika önce 120 puanı bile yoktu şimdi 195 oldu pes diyorum valla ilk 10 listesini sürekli takip ediyorum ekran görüntülerini alıyorum yeter yaa ben bu yazıyı yazarken 249 oldu yuh yani
simdi 254 :o hile oldugu ap acik ortada ...
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 22:15:27 Gönderen: mt93 »