0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Arkadaşlar herkes hileden magdur olucağını hatta olduğunu düşünüyor.Bende diyorum ve bu yarışmayı hazırlayan Sesli Harfler şirketine e-mail atmayı düşünüyorum hatta ileride daha ileri gidip arıyacağım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden iletişimi ilgili kuruluşun, birazdan bir mesaj hazırlayıp atıcam.İlgileneler olursa benim gibi yapabilir.Ya da sitesindeki telefonla arayıp görüşebilirisiniz ( Bunun için biraz erken ) fakat böyle düşünmeyelim baştan hallederlerse oyundaki hatalrı yada izlerlerse ilk 10 - son10 da ki kişileri biizm için çok daha faydalı olucaktır. Bu arada bazı arkadaşla (forumdan)r saolsun mesaj atıyorlar bana oyundan.Fakat cevap tuşuna bastığımda bu kişiye mesaj atılamaz diyor, kusura bakmayın konuşamıyorum sizlerler Hocam sana diyecek söz bulamıyorum. Hileden dert yanıyorsun ama sen ve birkaç kişi forumda grup kurarak birbirinize karşı maç yaparak avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Sizin yaptığınız hile değilde nedir. Kendinizide şikayet edersiniz artık.
Arkadaşlar herkes hileden magdur olucağını hatta olduğunu düşünüyor.Bende diyorum ve bu yarışmayı hazırlayan Sesli Harfler şirketine e-mail atmayı düşünüyorum hatta ileride daha ileri gidip arıyacağım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden iletişimi ilgili kuruluşun, birazdan bir mesaj hazırlayıp atıcam.İlgileneler olursa benim gibi yapabilir.Ya da sitesindeki telefonla arayıp görüşebilirisiniz ( Bunun için biraz erken ) fakat böyle düşünmeyelim baştan hallederlerse oyundaki hatalrı yada izlerlerse ilk 10 - son10 da ki kişileri biizm için çok daha faydalı olucaktır. Bu arada bazı arkadaşla (forumdan)r saolsun mesaj atıyorlar bana oyundan.Fakat cevap tuşuna bastığımda bu kişiye mesaj atılamaz diyor, kusura bakmayın konuşamıyorum sizlerler
hile sayılmaz hile yapanlar oyunun acıgını bulur puan yükseltir haksız kazanır vs vs .burda ise arkadaşıyla ortak oynama teklifi var kim mani olabilir ki?
forumun mantığını anladım gibi. insanla yapılırsa hile değil, yazılımla yapılırsa hile.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhile sayılmaz hile yapanlar oyunun acıgını bulur puan yükseltir haksız kazanır vs vs .burda ise arkadaşıyla ortak oynama teklifi var kim mani olabilir ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumun mantığını anladım gibi. insanla yapılırsa hile değil, yazılımla yapılırsa hile.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhile sayılmaz hile yapanlar oyunun acıgını bulur puan yükseltir haksız kazanır vs vs .burda ise arkadaşıyla ortak oynama teklifi var kim mani olabilir ki?bunun forum mantıgıyla ilişkilendirilmesini anlamadım .kişisel fikrimi söyledim sadece. ayrıca bi kişiyi günah keçisi ilan etmek de yersiz.
ben sadece forumdaki çelişkiyi belirtmek istedim. peki -ben de dahi-l oynayan, o kadar kasan arkadaşların emeği ne olacak. 100 konture değer mi?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumun mantığını anladım gibi. insanla yapılırsa hile değil, yazılımla yapılırsa hile.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhile sayılmaz hile yapanlar oyunun acıgını bulur puan yükseltir haksız kazanır vs vs .burda ise arkadaşıyla ortak oynama teklifi var kim mani olabilir ki?bunun forum mantıgıyla ilişkilendirilmesini anlamadım .kişisel fikrimi söyledim sadece. ayrıca bi kişiyi günah keçisi ilan etmek de yersiz.