buradaki karışıklık kimin üflediğini görme konusundan kaynaklandı bence. ben göremedim ama öyle bir bölüm varmış ya kimlerin üflediği görünüyormuş. üflemeyenler bir daha destek listesine eklenmeyecek dendi.
bundan dolayı herkes ayrıca belirtme gereği duydu. ben de 2.listedekilere başka bir faceden destek verdim çünkü linkimle katıldığım face hs. açamadım yani kime tıklasam kendi pastam çıktı. çoğu kişi bakınca ben destek olmamışım zannetmiştir ama modların uyarısı nedeniyle bu açıklamayı yapmadım.
birçok arkadaş bunu açıklama gereği duyduğu için yazdı üfledim sende üfle vs vs..
o kadar uyarıya rağmen neden o kadar gereksiz şeyler yazıldı anlamış değilim. sadece link ekleyin durum buydu ama anlamamakta ısrar eden bir önceki mesajı okumayan yada görmezden gelen çok oldu. ben bile sadece okurken bu kadar sinir olmuşken modlar ne yapsa haklılar bence.
bu karmaşada linklerin görülmemesi,arada kaynaması da çok doğal.
suçlu varsa uyarıları görmezden gelen sadece kendini düşünen bencil insanlardır suçlu.
bence bu tip olaylarda uyarıyı dikkate almayanın mesajı hemen silinsin ve gerekli mesaj yazılıp ceza verilsin. başka türlü başa çıkılamaz.