Gönderen Konu: çok kızgın ve kırgınım..  (Okunma sayısı 7009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
Ynt: çok kızgın ve kırgınım..
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2011, 22:02:33 »
ne yazık ki yaşadıklarım bana belli bir kesimin tutulduğunu hissettirdi.bundan sonra destek istemeyeceğim.oylamalı yarışmalarla işim bitmiştir tamamen.
zaten 100 kişi üflemeyecekti eminim,kimi yaslanılan kimi yaslanan konumunda burada..
moustache pig :D

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2011, 22:09:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
siz değil başka bir modda ekliyebilirdi ben size msj yazdım konuya linkte bıraktım 1 saat boyunca gece yarısı herkesi tektek tek oyladım bende link bıraktım.ertesi gün yeni kişiler eklendi ben eklenmedim bende haklıyım yüzlerce linki oyladım.ben eklenmedim diye 1 oy bile alamadım.

Ekleyebilirdi evet destek isteyenler 2. 3. linklerini vermeye çalışmasaydı.. ( eklerdi )
ya da sohbet etmselerdi eklerdi..

Koca koca harflerle "üfledim sizde üfleyin yazmayın" dediğimiz halde bizim mesajlarımızı görmezden gelip hemen altında Üfleeedim üflermisinnnn yazanlar vardı bilmem farkettiniz mi ?
Linkleri ekletirken iyi hoş süperiz canım cicimiz ama bi uyarı yaptık mı görünmez mi oluyoruz.
Madem öyle genel destek açmayız kim nasıl oy toplarsa yoplar.

O bölüm insanı ruh hastası eder..
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2011, 22:10:32 »
Kimse tutulmuyor. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Kimseyi tutmuyoruz. Linkinizi özel mesajla bildirmeniz en iyi yol bu durumda. 1 hafta ben müsait olamadım mesela. Yaz dönemi malum. Mesela bir moda linkinizi atarken birkaç global mod da ekleyin. Mutlaka 1 kişi ekleyecektir. Herkes yetkili değil o bölüm için. Ama global modlar gerekli değişikliği yapabilir.

Oy verilmemesi, konuya sadece link ekleyin, oy verdim yazmayın demek, inanın bizim için de çok yorucu oluyor. Bir yerden sonra konuda işler aksıyor. Bana özel mesajla ulaşırsanız linkleriniz eklenecektir. Moderatör arkadaşlarımız gerçekten bu ara çok yoruldu. Kampanya destek kısmı bildiğiniz gibi değil, çok yoğun.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2011, 23:27:10 Gönderen: erteb »
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nurten71

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 23 Haziran 2011, 22:14:20 »
siz değil başka bir modda ekliyebilirdi ben size msj yazdım konuya linkte bıraktım 1 saat boyunca gece yarısı herkesi tektek tek oyladım bende link bıraktım.ertesi gün yeni kişiler eklendi ben eklenmedim bende haklıyım yüzlerce linki oyladım.ben eklenmedim diye 1 oy bile alamadım.

Ekleyebilirdi evet destek isteyenler 2. 3. linklerini vermeye çalışmasaydı.. ( eklerdi )

Koca koca harflerle "üfledim sizde üfleyin yazmayın" dediğimiz halde bizim mesajlarımızı görmezden gelip hemen altında Üfleeedim üflermisinnnn yazanlar vardı bilmem farkettiniz mi ?
Linkleri ekletirken iyi hoş süperiz canım cicimiz ama bi uyarı yaptık mı görünmez mi oluyoruz.

ben öyle bir şey yapmadım yorumlarım duruyordur bakabiilirsiniz
herkesi tektek oyladım oy sayıları ile birlikte kimin kaç oy oldugunu tektek ayrıntılı şekilde yazdım kendi linkimi hem konuya hem size msj cektim eklermisiniz diye sonra çııktım başka hiç yorum yazmadım.
diğer gün yenii linkler eklendiğinde ben yoktum sadece herkes vardı.
ben beni üfleyinde yazmadım sohbette etmedim

Çevrimdışı nurten71

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 23 Haziran 2011, 22:16:37 »
yazdıgım yorum burda

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #15 : 23 Haziran 2011, 22:16:52 »
o bölümün modlarına yardımcı olaması gerekenler başta bizleriz linkimizi eklettirip yorum yapmadan geriye çekilmemiz gerekli ama nivea konusunda maalesef böyle olmadı sadece kazanacağımız bir çekiliş hakkı için
oldukça fazla sen neden bana oy vermedim yorumları gördüm ve şahsen ben başta bir uye olarak rahatsız oldum
kayırılma konusu ise  olmayan birşey olduğu için konuşmaya bile gerek yok

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 23 Haziran 2011, 22:17:02 »
bi ayrımcılık yapıldığını düşünmüyorum ben hiç bi şey yazmadan sadece link koydum eklediler herkeside üfledim sağolsunlar benide üflemişler :D

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #17 : 23 Haziran 2011, 22:18:09 »

ben öyle bir şey yapmadım yorumlarım duruyordur bakabiilirsiniz
herkesi tektek oyladım oy sayıları ile birlikte kimin kaç oy oldugunu tektek ayrıntılı şekilde yazdım kendi linkimi hem konuya hem size msj cektim eklermisiniz diye sonra çııktım başka hiç yorum yazmadım.
diğer gün yenii linkler eklendiğinde ben yoktum sadece herkes vardı.
ben beni üfleyinde yazmadım sohbette etmedim
Ben sizin için demedim bu dediğim 10 kişiden 7 si..
biz bunlarla başa çıkmaya çalışırken sizin gibi linkleri arada sıkışanlar oluyor, göremiyoruz o kadar uyarmamıza ragmen aynı şeyler yapıldı .
o gün stresten midem ağrıdı sabaha kadar. ve dahada bakmadım.
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nurten71

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 23 Haziran 2011, 22:20:00 »
neyse sağlık olsun pelin hanım ben facebooktan topladım 100 oyumu buraya eklenmedim ama ne diyelim sağlık olsun.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 23 Haziran 2011, 22:35:47 »
Şu an itibari ile bende çok kızgın ve kırgınım.Anlamak yerine iftira atıyorsunuz.Kimi kayırdık açıklarmısınız.Bakın listeye ben kendim kaçıncı sıradayım.1 mi 2 mi 3 mü... İnsan birini kayırcaksa önce kendini kayırır.Sadece konuyu ilk açan arkadaşlarımızın ki ekli olursa olur ilk sırada.Değilse bunda bile biz öne geçelim demiyoruz.

Ya onca ikaz uyarı hala sizin gibi arkadaşalrın linklerni bulamıyoruz diye yaz babam yaz.Ama siz şimdi gelip diyorsunuz ki sizin suçunuz.Nasıl bizim suçumuz.O konu neden kilitli şu anda.Çünkü sizin gibi linki ekleyemeyen arkadaşlarımızın linkinin ekleneceğini diğer arkadaşlarımız anlasın diye.Serbest kürsüye deseydiniz keşke herkesi oyladıma ama linkim eklenmedi.Yardımcı olurmusunuz diye.. Ama yok siz ne yaptınız diyorsunuz ki siz adam kayırdınız.Kusura bakmayın yaptığınız şey iftiraya girer.Burada kimseyi kayırmak yada herhangi birimizin çıkarı için forumu kullanmak gibi bir durum yapmadık daha.Herkesin iyiliği için yaptığımız bir durumun sırf çıkarını gözettmeye çalıştığımız bir arkadaşımız tarafından  hala anlamıyarak bize iftira atması pek hoş değil..

Birini kayırcak oslak önce kendimizi kayırırız mantıken.Ama 43 mumum kaldı.Hala daha siz kayırdınız diyorsanız size diyecek lafımız yok.. Sorunun kaynağı bellii...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...