İkinci kez oluyor.İlkinde Avonda ne olduysa genel destekten linkim kaldırıldı haksız yere şimdi de Nivea.kurunun yanında yaş ta yandı.Halbuki herkesi oylamıştım.. Bundan sonra oy verirken iki kez düşüneceğim.buradan anladığımi sadece forumun belirli kesimi için bu genel destek açılıyor."Genel destek ismini "sınırlı kesime destek" olarak değiştirebilirsiniz

siz benden daha tecrübelisiniz bu forumda ama az önce konuyu okudum kesinlikle haklılar, bence böyle düşünmemelisiniz. tek şansızlık size denk gelmesi.
suçlular belli,
destek isteği linki bırakıp gerisini boşverenler veya tüm listeden oy bekledikleri halde seçtiklerine oy verenler. belki 100den fazla kişiyi oyladığı halde geri dönülşyapılsaydı telaşa düşüp tekrar tekrar link verip oy aramayacaktı...
moderatörlerin uyarılarına rağmen linkleri desteğe eklendiği halde devamlı link ekleyenler...
kurnazlık yapıp sanki farkedilmemiş gibi bir hesap desteği bittiği halde yeni hesap linkini desteğe sokanlar...
ben koca listeyi oylarken sırf şüpheye mahal vermemek için çocuklarımı birkaç saat ihmal ettim hemen baştan sona oyladım. ama o kadar oyalayıp yordu ki, linkler karışmasın diye tek tek açıp oylamak. düşünün bir de bu linkleri desteğe eklemek, konuyu devamlı düzenlemek ne kadar yormuştur modları. üyeler daha bıraktığı linke zahmet edip geri dönüş yapmıyor, kolay mı mod olup günlerce o konuyla ilgilenmek. keşke herşeyimizi disiplin içerisinde yapabilsek.