Gönderen Konu: çok kızgın ve kırgınım..  (Okunma sayısı 6823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: çok kızgın ve kırgınım..
« Yanıtla #30 : 23 Haziran 2011, 22:58:18 »
ayy ne alemsiniz yaaa :D ne istiyorsunuz kuzumdannnn :D

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #31 : 23 Haziran 2011, 23:07:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar bir yanlış anlaşılmayla modlara yüklenmeyin lütfen ben bur formda 5.senem daha bir kayırma birbirini tutma görmedim destek linkini herkese açıktır eklenir ama arada yazılanlarla ve tekrar tekrar link atanlardan dolayı gözden kaçmıştır benimde bazen genele eklenmediğim zaman oldu gözden kaçırıldığım ama asla modlara suç bulmadım çünkü sayfalar karışıyor ve göremiyorlar siz kendiniz onların yerinde olsanız birde öyle düşünün hatta nivea için genel destek açılsın diye bastırdığımızda modlarımız çoğu kişinin link bırakıp oylamadığını haksızlık olduğunu söylemelerine rağmen yinede form için konu açıldı lütfen modlara ve admine yüklenmeyin sonuçta onlarda bizde biri biz kampanya bakarken çocuk bakarken yemek yaparken aynı işleri onlarda yapıyor modlarımız gerçekten iyi saolsunlar

Forum 5 senedir mı var ?

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 23 Haziran 2011, 23:23:02 »
Beni böyle düşünmeye iten oylamalı kampanyalarda,desteklerde..vs bundan sonra yer almak istemiyorum.Kimsenin kalbini dünya malı için kırmak istemiyorum çünkü.Birkaç sevdiğim arkadaşım var onları ayrı tutuyorum...
moustache pig :D

Çevrimdışı korgeneral

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 24 Haziran 2011, 00:44:35 »
benimde linkim eklenmedi hem nivea destek 1. bölüme hemde nivea destek 2. bölüme bende herkesi üflüyorum hatta bir mod arkadaşa mesaj atttım cevap vermedi ve eklemedide sanırım mod arkadaşlar çok yoğunlar eklemesinler ne yapalım
Bana 1 oy veren benden 1000 oy istesin
lütfen destek isteğinizi ö.m ile iletin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 24 Haziran 2011, 00:47:58 »
benimde linkim eklenmedi hem nivea destek 1. bölüme hemde nivea destek 2. bölüme bende herkesi üflüyorum hatta bir mod arkadaşa mesaj atttım cevap vermedi ve eklemedide sanırım mod arkadaşlar çok yoğunlar eklemesinler ne yapalım

Linkinizi özel mesajla atın, ekleyeyim hemen. 100 civarı arkadaşın linki eklendi. Siz de son günlere denk geldiniz sanırım. Benim de 62 mum kalmış, sıralamama da bakın isterseniz.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #35 : 24 Haziran 2011, 01:23:31 »
Bir linki bittiği halde 2. linkini ekletmeye çalışan arkadaşlar sebebiyle mesaj ayıklamakta zorlandık yoksa torpil kayırma felan kesinlikle söz konusu değil

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
« Yanıtla #36 : 24 Haziran 2011, 01:58:58 »
bende linkimi bırakmıştım listedeki herkesinde mumunu üfledim şu anda benimde listede ismim yok mumlarımda duruyor ama ben nerden baksanız 60 -70 tane mum üflemişimdir enayi gibi :-\ :-\

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
« Yanıtla #37 : 24 Haziran 2011, 02:05:54 »
özelden yardım istediğim ve beni geri çevirmeyen arkadaşlarımı not ettim onlara herzaman elimden gelen desteğe hazırım çünkü destek gördüm diğer gelen özel mesajları okumayacağım bile :(

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 24 Haziran 2011, 02:07:50 »
bende linkimi bırakmıştım listedeki herkesinde mumunu üfledim şu anda benimde listede ismim yok mumlarımda duruyor ama ben nerden baksanız 60 -70 tane mum üflemişimdir enayi gibi :-\ :-\

Üstte yazdığım mesaj herkes için geçerlidir. Linkinizi verin, ekleyeyim hemen.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 24 Haziran 2011, 09:00:55 »
buradaki karışıklık kimin üflediğini görme konusundan kaynaklandı bence. ben göremedim ama öyle bir bölüm varmış ya kimlerin üflediği görünüyormuş. üflemeyenler bir daha destek listesine eklenmeyecek dendi.
bundan dolayı herkes ayrıca belirtme gereği duydu. ben de 2.listedekilere başka bir faceden destek verdim çünkü linkimle katıldığım face hs. açamadım yani kime tıklasam kendi pastam çıktı. çoğu kişi bakınca ben destek olmamışım zannetmiştir ama modların uyarısı nedeniyle bu açıklamayı yapmadım.
birçok arkadaş bunu açıklama gereği duyduğu için yazdı üfledim sende üfle vs vs..

o kadar uyarıya rağmen neden o kadar gereksiz şeyler yazıldı anlamış değilim. sadece link ekleyin durum buydu ama anlamamakta ısrar eden bir önceki mesajı okumayan yada görmezden gelen çok oldu. ben bile sadece okurken  bu kadar sinir olmuşken modlar ne yapsa haklılar bence.

bu karmaşada linklerin görülmemesi,arada kaynaması da çok doğal.
suçlu varsa uyarıları görmezden gelen sadece kendini düşünen bencil insanlardır suçlu.
bence bu tip olaylarda uyarıyı dikkate almayanın mesajı hemen silinsin ve gerekli mesaj yazılıp ceza verilsin. başka türlü başa çıkılamaz.