Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım
ben katılmıyorum artık ondan olmasın![]()
![]()
![]()
![]()
kapışalım mı
eliniz değmişken banada kazanınben beceriksizim o konudaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım
![]()
![]()
![]()
kapışalım mı
bugun sondu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım
![]()
![]()
![]()
kapışalım mı
ayıpsın aramızda lafı olmaz
simsimimmmm
dondurma kaşıklarını çarpıştırsak daha güzel olaaar![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimsimimmmm
![]()
![]()
en mantıklısı canım
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimsimimmmm
![]()
![]()
en mantıklısı canım
![]()
ama bende geliyimmm kıskanırımmmm
evde cafe keyfinden kupam gelmiş evde bulamamış geri gitmiş bi daha getiremeyiz dediler bende gidip almıycam