0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın kapışalım mı eliniz değmişken banada kazanın ben beceriksizim o konudaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın kapışalım mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın
özsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın kapışalım mı eliniz değmişken banada kazanın ben beceriksizim o konudaa bugun sondu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın kapışalım mı eliniz değmişken banada kazanın ben beceriksizim o konudaa ayıpsın aramızda lafı olmaz
simsimimmmm dondurma kaşıklarını çarpıştırsak daha güzel olaaar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimsimimmmm dondurma kaşıklarını çarpıştırsak daha güzel olaaar en mantıklısı canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimsimimmmm dondurma kaşıklarını çarpıştırsak daha güzel olaaar en mantıklısı canım ama bende geliyimmm kıskanırımmmm
evde cafe keyfinden kupam gelmiş evde bulamamış geri gitmiş bi daha getiremeyiz dediler bende gidip almıycam