Gönderen Konu: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD 20 Nisan -31 Temmuz  (Okunma sayısı 34578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar şu ana kadar 200 tane şifre yolladım.Kendim günde 2 menü yiyorum 4 şifre alıyorum.Arkadaşlara yediriyorum onların şifrelerini alıyorum ama son 1 haftadadır fazla yiyemedim sizce şansım nedir çünkü 1 araba değil 10 araba ayrıca 100 ipad

Kazanır mısın bilmem ama günde 2 menü yiyorsan SuperSize Me belgeselini izle bence  ;D Zira çok hızlı kilo alman olası. Bunu söylemek için gastroloji uzmanı olmaya gerek yok. Hep uyarıyorum zira, yediğin kıyma da dahil herşey de glikoz ve fruktoz gibi genetiği ile oynanmış mısırdan imal şekerler var. Bir araba için sağlığından olmana gerek yok. Vücudunda kanser tümörü çıktığı an en kötü ameliyat 20 bin TL'den çıkar.

Çapa Tıp fakültesinin doktorlarının ders notlarına bakarsan da tümör denen şeyin ne kadar iğrenç birşey olduğunu görürsün.  :-X :-X :-X
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
bu kampanyaya katılım milyonlarca olur
200 katılım 2  000 000 katılım olsa sıfırları elesek 20000 de bir hediyeler 110 tane 2000 de 11 yaklaşık yüzde 0,5  ;D
hesap doğruysa tabii  ;D

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
kısmette varsa gelir seni bulur kumsalda tek bir kum tanesi bile olsan.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
bugün optimum burger kinge gittim. kız daha lisede belli, ben bir tane big king king seçim istedim. 10,15 tl ye tamamlayıp iki kupon almak istedim.

kızın aklı neredeyse 3 tane big king sipariş açtı, "bana mı 3 tane ???" diye uyardım. İki tane alınca bu menü kampanyalı 13,75 ama biliyorsunuz ben fast food sevmem. sadece çok acıkmıştım ama çift burger hayatta yiyemem. neyse kız siparişi düzeltti ama tam leyla  ???

siparişi tamamladı, patates, kola, burger tamam. çekiliş kuponlarını vermedi elbette. ben de çekiliş kuponlarımı istedim, kız 1 tane verdi. ben de dedim ki her 5 tl lik menü alışverişine bir kupondu, bana 2 kupon vermeniz lazım. kız tip tip bakıp, "her menüye bir tane, tutarı önemli değil" dedi. ben de "kuponun arkasını okur musunuz?" dedim. kız sinirlendi çıkardı 9 TANE VERDİ.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bazılarının dünyadan haberi yok, etrafında olan bitenlere ne duyarsız  ??? ??? ??? Araba veriyorlar, nasıl katılınıyormuş diye bakar.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Belki de biliyordu kendisi faydalanacaktı.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Belki de biliyordu kendisi faydalanacaktı.

ya valla insanların arka fonda eywallah aşkları var, hastası var, okulu var da bu kadar dalgın da olmaz ki  ??? Hani ben melek gibi insanım kolay sinirlenmem ama yine ya sabır diyorum  :)

Bu fast food da sabil sübyanın hazırladığı yemek de yenmez, o da hep kafaya taktığım konudur. Çoluk çocuk çalışıyor, sonra da oto sanayide çalışan çocukları gösteriyorlar. Burger King de, Mc de çalışanlar ne  ???

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
hayır aslında doğru her 5 liralık menüye diyor. 5 lira ve katlarına 1 kart demiyor.bende aynısını düşünüyordum gittiğimde banada aynı şeyi söyleyip eksik verdiler.kimiside fazladan almış.bu elemana bağlı.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
hayır aslında doğru her 5 liralık menüye diyor. 5 lira ve katlarına 1 kart demiyor.bende aynısını düşünüyordum gittiğimde banada aynı şeyi söyleyip eksik verdiler.kimiside fazladan almış.bu elemana bağlı.

O zaman ekonomik çift menüler daha iyi. 2 menü hem indirimli hem de çift kupon demek. kızı da sinirlendirdik, dalgındı da üzüldüm şimdi  :-\  Buradan özür diliyorum, ama üç menü siparişi senin suçundu. ben 3 big king demedim, nasıl da uydurduysa 2 si de paket dedi. Hey gençlik  ;D

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
yorumlardan anlaşıldığına göre yarışma hiçte adil şartlarda gerçekleşmeyecek, çalışanlar kafalarına göre kupon dağıtıyorlarsa herkese....
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
yorumlardan anlaşıldığına göre yarışma hiçte adil şartlarda gerçekleşmeyecek, çalışanlar kafalarına göre kupon dağıtıyorlarsa herkese....

Çaykurda da bu tarz endişeler oluşmuştu. Ancak ondaki kadar adaletsiz değildir sanırım. Çünkü orada 100lük destelerle tanıdık kahvelerden kupon alanlar da olmuştu. Ama istemedikten sonra çalışanlar kupon vermiyor, o açıdan dağıtmadıklarını da eşe dosta dağıtıyor olabilirler  ???