0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 1 menü alıyorum bazen arkadaşla gidiyoruz ama fazladan veriyorlar hep 4 tane 3 tane her menüye birtanemi diyorum yok abi sen al boşver diyor 11 katılım yaptım ben şimdilik 3 menü yedik ama
yarışma başlamadan önce hep yiycem diye heves etmiştim ama 3 katılımdan sonra soğudum ayrıca yaşasın mc donalds diyorum ya kesinlikle daha iyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma başlamadan önce hep yiycem diye heves etmiştim ama 3 katılımdan sonra soğudum ayrıca yaşasın mc donalds diyorum ya kesinlikle daha iyi ya ben en başta yazmıştım simge, yedikçe saman yiyormuşsun gibi geliyor. 8 kilo fazlam vardı, 4 kilosunu verdim. Hani o moralle kalan 4 kiloyu da vermek varken Burger King e gitmek saçma oluyor. Kazanma olasılığım 2 milyonda bir ondan kasmıyorum
Arkadaşlar şu ana kadar 200 tane şifre yolladım.Kendim günde 2 menü yiyorum 4 şifre alıyorum.Arkadaşlara yediriyorum onların şifrelerini alıyorum ama son 1 haftadadır fazla yiyemedim sizce şansım nedir çünkü 1 araba değil 10 araba ayrıca 100 ipad