Gönderen Konu: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD 20 Nisan -31 Temmuz  (Okunma sayısı 34561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Ynt: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD
« Yanıtla #30 : 03 Mayıs 2011, 09:01:51 »
ben 1 menü alıyorum bazen arkadaşla gidiyoruz ama fazladan veriyorlar hep 4 tane 3 tane her menüye birtanemi diyorum yok abi sen al boşver diyor 11 katılım yaptım ben şimdilik 3 menü yedik ama  ;)

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 03 Mayıs 2011, 10:11:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben 1 menü alıyorum bazen arkadaşla gidiyoruz ama fazladan veriyorlar hep 4 tane 3 tane her menüye birtanemi diyorum yok abi sen al boşver diyor 11 katılım yaptım ben şimdilik 3 menü yedik ama  ;)

normal zaten.her menuye bir kart vermiyorlar. her 5 liralık menuye 1 kart. senin yediğin menu 30 liraysa en az 6 adet alman lazım.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #32 : 03 Mayıs 2011, 21:23:12 »
arkasaında aynı monopoly de olduğu gibi ayrı renk kartları toplamanız lazım . benim gözüm mesela  2 lacivert toplayınca monopoly oyunu hediyeymiş. bende 6 tane kart var.  4 ü pembe beyoğlu :S   2 tanesi de turuncu ismini unuttum ama vodafon bulmam lazım.   
 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  adresinden üye olup kartı değiştirebiliyormuşuzz

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 03 Mayıs 2011, 21:25:54 »
yarışma başlamadan önce hep yiycem diye heves etmiştim ama 3 katılımdan sonra soğudum ayrıca yaşasın
mc donalds diyorum ya kesinlikle daha iyi  :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #34 : 03 Mayıs 2011, 22:14:03 »
yarışma başlamadan önce hep yiycem diye heves etmiştim ama 3 katılımdan sonra soğudum ayrıca yaşasın

ya ben en başta yazmıştım simge, yedikçe saman yiyormuşsun gibi geliyor. 8 kilo fazlam vardı, 4 kilosunu verdim. Hani o moralle kalan 4 kiloyu da vermek varken Burger King e gitmek saçma oluyor.  ;D Kazanma olasılığım 2 milyonda bir ondan kasmıyorum  ;D ;D ;D ;D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 03 Mayıs 2011, 22:17:07 »

ya ben en başta yazmıştım simge, yedikçe saman yiyormuşsun gibi geliyor. 8 kilo fazlam vardı, 4 kilosunu verdim. Hani o moralle kalan 4 kiloyu da vermek varken Burger King e gitmek saçma oluyor.  ;D Kazanma olasılığım 2 milyonda bir ondan kasmıyorum  ;D ;D ;D ;D

ya walla çok kötü ya bencede katılmıyorum hamburgerden soğuycam  :)

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
bende dün kızımı götürmüştüm. İki tane çekiliş kartı verdiler. Bugün siteye gireyim bakayım. Ama bende pek hoşlaşmıyorum fast foodtan.

Çevrimdışı kinali88

• Yeni Kampanyacı
  • *
Arkadaşlar şu ana kadar 200 tane şifre yolladım.Kendim günde 2 menü yiyorum 4 şifre alıyorum.Arkadaşlara yediriyorum onların şifrelerini alıyorum ama son 1 haftadadır fazla yiyemedim sizce şansım nedir çünkü 1 araba değil 10 araba ayrıca 100 ipad

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Arkadaşlar şu ana kadar 200 tane şifre yolladım.Kendim günde 2 menü yiyorum 4 şifre alıyorum.Arkadaşlara yediriyorum onların şifrelerini alıyorum ama son 1 haftadadır fazla yiyemedim sizce şansım nedir çünkü 1 araba değil 10 araba ayrıca 100 ipad
iyi çalışmışsınız ancak size söyle cevap verebiliriim doğuşun bir şarkısı vardı hatırlarmısınız -milyonda bir- diye bilmem size bir çağrışım yaptı mı  :)

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı

kısmetten ötesi yok, binlerce katılım yaparsın çıkmaz, birkaç kuponla yaparsın çıkar..  Çok emek vermişsin, inşAllah kısmetin vardır nasiplenirsin..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...