Gönderen Konu: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD 20 Nisan -31 Temmuz  (Okunma sayısı 36492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ben dün forumda burgerin önünden geçerken baktım ki menü alanlar kartlarını tepside bırakmışlar,kıvrak bir hareketle 4 adet karta sahip oldum.Görevliden önce davranıp çöpe veya cebe gitmeden ben kaptım ;)

Çevrimdışı kinali88

• Yeni Kampanyacı
  • *
bugün itibariyle tam 273 şifre yolladım bakalım artık şansımız ne kadar olur

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

273 menü yedin yani :) nerden geldi o kadar şifre :)

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
bence bu kampanyaya hiç kasmayın çaykurdan farklı olmayacak her yer şifre :)

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Geçen gün şifrelerimi masada unuttuğum için katılamamıştım ama dün bi kuponum olduu bu defa unutmadım  :D Tabii oncaaa katılım içinden benim 1-2 tane katılımıma çıkarmı orası bilinmez  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı kinali88

• Yeni Kampanyacı
  • *

273 menü yedin yani :) nerden geldi o kadar şifre :)

nerden geldiğini öğrenmek zor değil konunun 2. sayfasında yorum yapmıstım arkadasım kampanyaların başladığı gün çalıştığım yerin yanında burger king olduğu için her gün 2 menü yiyordum ve arkadaşlarımda yiyorlardı onlarında şifrelerini alıyordum bir süre böyle devam etti 17 personelin çalıştığı bir şirkette calısırsanız diğer arkadaşlarınızda size verirse 273 az bile çünkü izine cıktım bir süre ve hiç alamadım.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
hergün de hamburger mi yenir  ;D neese afiyet olsun, artık daha konuşmuyorum. Şimdiden acil şiafalar dilerim  ;D ;D ;D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Bu gün 7 şifre sahibi oldum oda yeter bana.. Bunda fazlaca hayal kurmuyorum zaten..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
katıldık bakalım :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Yanlış hatırlamıyorsam haftada bir araba verildiği zaman sadece arabaydı şimdi müşteriye 2 kart veriliyo burger king elemanları bile neyin ne olduğu hakkında net bilgi yok insanlara vodafone kampanyası cazip gelio telefondan her mesaj 40 kuruş olduğu için internetten girmek ücretsiz insanlar yanlarında taşımıo ayrıca bir şart var kazandığın zaman girdiğin şifre kartını göstermek zorundasın yani burgerda girenler bile atıo gidio bu kampanyada yedeklerden çok giren olur ve katılımın 2 milyonu geçeceğini düşünmüyorum sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum ?
daha önce çok katılım çok olacak yazmıştık ama bizden de az katılım sözü bekliyorsunuz sanırım,o zaman ben söyliyeyim çok az katılım olacak ve siz kazanacaksınız   :o
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2011, 00:45:22 Gönderen: sozten »